zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

Március 29-én Gyere nézd címmel megjelent a Vihar Után formáció 3. dala is, ezzel vált teljessé a Természetesen EP.

IMG_8714 700x.jpg

 


Az alternatív és a post-rock műfajok között mozgó budapesti csapat még a tavalyi évben rögzítette az anyagot, mindhárom dal videoklip kíséretében került bemutatásra. A kislemez első dala A tölgy is meghajol még 2020. decemberében debütált; a klip Drexler Szilárd rendezésében, Hege Veronika és Kántor Zoltán főszereplésével készült. A zenekar a Merülés című 2. dallal folytatta azt az ívet, amit rajzolni kezdett, a motívumok finomodnak, mélyülnek. Külön érdekesség, hogy a dalhoz készült klipben az az Üveges Anna formálta meg a karaktereket, aki az EP borítóját is készítette. A záródal a hét elején érkezett, a hozzá készített klipben Füzes Nóra táncművész kíséretében már a zenekar tagjai is megmutatják magukat. A dinamikus klip a gyönyörű Nógrád megyei medvesi tájon kalauzolja végig a nézőt.

 

 

 

 

 

„Ezzel a dallal zárunk, és nyitunk is egyszerre a következő fejezet felé. Belekezdtünk valami erősbe, igaziba, és úgy éreztük, szükség van feloldásra, struktúrára, talán egy pontra a mondat végén. Hálásak vagyunk mindenkinek, akikkel dolgozhattunk, nemcsak a szereplőknek, hanem azoknak is, akik a háttérben hatalmas munkát tettek a projektbe. Nincs annál jobb visszajelzés, mint amikor mások arcán lehet látni, hogy ugyanannyira érdekli őket ez az egész, mint minket, zenekari tagokat.” (Leindler Milán)

 

 

 

 

 

A zenekar azt is elárulta, hogy már megkezdték a következő kislemez munkálatait, ami egy másik történetet mesél majd el. Ezt szintén egy három dalból álló anyagnak képzelték el; illetve érkeznek még meglepetések a már kiadott dalokhoz is, így mindenképpen érdemes követni őket a különböző platformokon!

 

Facebook:

https://www.facebook.com/ViharUtanOfficial

 

Természetesen EP YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=doyijnZH2Pk&list=PLdMM7Lsjbdu0k1nBYIaeSQr1gu34QMi64&index=4&ab_channel=ViharUt%C3%A1n

 

Instagram:

https://www.instagram.com/viharutanbandhu/