zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

Nagyon úgy néz ki, hogy kis szünet után mégis visszatér a DARKSIDE, vagyis Dave Harrington és Nicolas Jaar kollaboratív projektje.

Credit_Jed_DeMoss 700x.jpg

 

Fotó: Jed DeMoss

 

A hipnotikus elektronikával libabőrt hintő duó 2013-ban jelentette meg első, Psychic címre keresztelt albumát, mely nagy sikernek örvendett, a turnéja végén azonban a srácok visszavonulót fújtak. A rajongók most örülhetnek, hiszen kiderült, hogy valójában már 2018-ban összeültek, hogy titokban új zenéket írjanak.


Közel egyéves munka eredményeként Harrington és Jaar 2019 decemberében befejezte a Spiral című, második DARKSIDE korongot, mely a legfrissebb hírek szerint 2021 tavaszán fog megjelenni. A keverési munkálatokat Rashad Becker, a masterelést Heba Kadry végezte.

A pontos dátum még nem ismeretes, de addig is el lehet kezdeni a hangolódást a lemez első beharangozó dalával, a Liberty Bell-lel. A legszemfülesebb rajongók már a novemberben kiadott PSYCHIC LIVE JULY 17 2014 album érkezése után elkezdhettek reménykedni, melyen egyébként a belga Dour Festival élő felvételei kaptak helyet.

 

 
https://www.facebook.com/Darksideisaband