zenesz_logo.pngfejlec_graf_zenesz.svg
Sok régi és új rajongó érdeklődött a csapatnál az utóbbi időkben, mailben, Facebookon, személyesen, hogy miért nem ünnepli a FreshFabrik zenekar fennállásának 20. évfordulóját.

4005_600.jpg

 

A FreshFabrik története még 1994-re nyúlik vissza, amikor a RUN DMC előzenekaraként lépett fel Budapesten és még ugyanabban az évben lemezszerződést ír alá a Mute Records magyarországi képviselőjével. Így 1994-ben meg is jelent első albumuk „Certificado" címmel.

 

Az első albumot számos további követte, és a zenekar 2001-ben megnyerte az ARANY ZSIRÁF "Legjobb hazai modern rock album 2000-ben" kategóriát, Drive My Hand című albumával. 2001-ben Prágában 35 000 ember előtt az AC/DC előzenekaraként lépetek fel, és ebben az évben a Warner Music Czech Republic is kiadta a "Drive My Hand" albumot.

 

5498_resize.jpg

 

 

Oldalakat tölthetnénk meg az elmúlt 20 év történéseivel, így érthető, hogy sok régi és új rajongó érdeklődött a csapatnál az utóbbi időkben, mailben, Facebookon, személyesen, hogy miért nem ünnepli a FreshFabrik fennállásának 20. évfordulóját? Miért nincsenek szülinapi bulik, koncertek? Mit tehettek volna a srácok? Engedtek a rajongói nyomásnak és az idei teljes fesztiválszezont a zenekar 20 éves szülinapjának megünneplésének szentelik. A „FRESHFABRIK 20” című sorozat május 9-én, az A38 Hajón indul, a kilencvenes évek electro legendája, a szintén 20 éves Liquid Limbs valamint a friss, modern rock zenét játszó Plastic Bitch zenekarok társaságában.

 

FF6696_600.jpg

 

 

A Fabrik, ami számos felállásban és több frontemberrel dolgozott az elmúlt években, komoly életművet tudhat magénak. Az úttörőnek számító „Nerve” lemeztől, az átütő sikert hozó „Drive My Hand” albumon át, a kísérletező „Dead Heart in Living Water” lemezen keresztül, az egészen új hangon megszólaló, Fonogram - díjas „MORA” albumig elmondható, hogy a Fabrik mindvégig a minőségre törekedett, tegyük hozzá, sikerrel. Az immár két évtizedes életmű legjobb dalait adják elő a srácok május 9-én, az A38- on. A FreshFabrik születésnapi koncertjén a zenekar összetétele: Horváth István "Pityesz", Oláh Szabolcs, Koncz Mátyás, Szabó András, Kovács Levente, Szvoboda László. Special guest Vörös András (Superbutt).

 

 

A jubileumi FreshFabrik koncert vendége lesz a hazai elektronikus tánczene úttörője, a Liquid Limbs. A fiatalabb generáció is ugyanúgy rákattant a Liquid Limbs ízére, mint a '90-es kortársak! A minőségi hangzás a jellegzetes, egyedi zenei motívumok tették, és teszik azzá a Liquid Limbs-t, amitől kortalan és befogadható bárki számára, aki nyitott az elektronikus zenei műfajokra. A Liquid Limbs producere, Batta Róbert elmondása szerint ez a fajta „Tudományos tánczene” az Univerzumból érkezik hozzá és minden egyes "üzenet" tartalmazza az emberek rezgésszint emelésének kódját, melyek belekerülnek a zenei darabokba. Tehát ha szeretnél emelni a rezgésszinteden, mindenképp látogass el május 9.-én az A38 állóhajóra mert 23:45-től indul az energetizálás!

 

llo_600.jpg

 

 

https://www.dalok.hu/freshfabrik

https://www.facebook.com/liquidlimbsmusic