zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

Végre napvilágot lát budapesti modern metal zenekar legújabb, második nagylemeze. A tervek szerint már korábban elkészült volna, de az egészségügyi vészhelyzet nem könnyítette meg az ő dolgukat sem.

3 700x.jpg

 

 

A LOST CONTINENT zenekar a 2019/20-es évben, a második nagylemeze alkotásával foglalkozott leginkább, egy arculat váltás és egy frissített zenei megközelítés mellett, jelenlegi öt tagjával. Az aktív zenélés így a kreatív munkában kulminálódott, a koncertezés mellett. A zenekar legfrissebb anyaga, a második nagylemezük 2021. január 4-én látott napvilágot Cyber Kingdom néven. Ezt egy, a lemez dalára készül hivatalos zenei videó, majd egy szöveges videó követi.

 

„A Cyber Kingdom lemezünk talán az eddigi legkifinomultabb és megfontoltabb munkája a zenekarnak. Van benne elektronika, szélesebb spektrumú cselló dallamok, dráma, őrület, harag és minden, ami egy jó lemezhez kell” – fejtette ki Madaras Jani, a zenekar csellistája.

 

 

 

 

 

A lemezen összesen 10 dal hallható, melyek között megtalálható a zenekar korábban már kiadott karanténdala is. Magyar és angol dalszövegek egyaránt fellelhetők az albumon, és a zenekar korábbi nyilatkozataiban már többször említett modernebb hangzásvilág is megfelelően jelen van. A LOST CONTINENT egyelőre lemezbemutató koncertekről a jelenlegi helyzet miatt nem ígérhet semmit, de a lemez megjelenést két vizuális anyag is követni fogja.

 

A LOST CONTINENT első albuma A Divine Proportion címmel a Supersize Recordingsban készült és 2014. július 7-én jelent meg. Elnyerte az év egyik legizgalmasabb magyar metal kiadványa titulust. A lemezt 2 kategóriában is jelölték a Hang-súlyon (Hungarian Metal Awards). Ez volt a bemutatkozó lemez, majd 2016 márciusában megjelent első hivatalos videóklipjük, a Rusty Casket, a Garage Live Records gondozásában. Legutóbbi kislemezük az Antique című EP 2018 május elején jelent meg, szerzői kiadásban.

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/lostcontinenthun/
Youtube: https://www.youtube.com/user/lostcontinenthun

Instagram: @lostcontinenthun
Spotify: https://open.spotify.com/artist/21M24WE1m6MYVcY2543aKR?si=GX9CT6yrSFGw
1Ye-sQk6aA