zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

Ma estétől három napon át videó streaming formájában 2021-es új ESP/LTD modelleket, valamint riportokat, beszélgetéseket láthatunk a legismertebb ESP/LTD gitárosokkal az ESP Guitars oldalán.

 

Josh Middleton 700x.jpg


Josh Middleton JM-II

 

 

A minden évben Kaliforniában megrendezésre kerülő, világhírű zenei vásár és nagyszabású termékbemutató, a NAMM Show, idén télen sajnálatos módon elmarad – az okát nyilván nem szükséges találgatnunk. Azonban még így sem kell lemaradnunk az ESP idei újdonságairól, hiszen az ESP Guitars 2021. január 11. és 13. között egy háromnapos, videón követhető esemény során részletesen bemutatja 2021-es modelljeit, melynek online helyszíne a www.espguitars.com lesz.

 

 

Mike LTD 700x.jpg

Mike Schleibaum MSV-1

 

 

Íme némi ízelítő a programból:

 

JANUÁR 11. HÉTFŐ, 19:00: Az ESP és LTD Signature szériák bemutatása, ahol részletesen megismerkedhetünk az LTD, Josh Middleton JM-II és Mike Schleibaum MSV-1 signature modellekkel, ráadásként pedig egy különleges, új jubileumi signature modell bejelentésére is sor kerül majd az ESP egyik legnépszerűbb művészétől. A fentieken kívül interjúkat láthatunk további hivatalos ESP zenészekkel, mint például Gary Holt (Exodus), Alex Skolnick (Testament) vagy Reba Meyers (Code Orange).

JANUÁR 12. KEDD, 19:00: Fókuszban az ESP legújabb prémium gitárjai! Miután közelebbről is megismerhetjük az új E-II modelleket, interjúk és fellépések sorozata következik Page Hamilton (Helmet), George Lynch, valamint Javier Reyes (Animals as Leaders) részvételével, mely az ESP USA és az ESP Original Series felsőkategóriás hangszereinek bemutatójával folytatódik.

 

 

ARROW-NT ARCTIC METAL 700x.png

 

 

ARROW-NT ARCTIC METAL Snow White

 

 

JANUÁR 13. SZERDA, 19:00: Ez a nap a teljes LTD szériáról fog szólni, így több tucat új LTD Standard és LTD Deluxe modell, köztük az Arctic Metal Series, a Black Metal Series, az EC Series, az M & MH Series, az '87 Series, az Arrow, a Phoenix bemutatóját láthatjuk majd, illetve ez alkalommal sem maradhatnak el az interjúk az ESP művészeivel.

 

 

 

 

Az említett programokat naponta három időpontban lehet megnézni, közép-európai idő szerint este 19 órai, este 23 órai és hajnali 3 órai kezdettel.

Az ESP/LTD gitárok európai és hazai forgalmazója a Sound Service.