zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek

A budapesti extrém groove metal-ban utazó Omega Diatribe a meglehetősen erősre sikerült Metanoia címet viselő negyedik lemeze után, amit neves svéd producer, Jens Bogrennel közreműködésével készített el, doboscserén esett át.

OMEGA_DIATRIBE_2021_press_1 700x.jpg

 


A zenekarban viszonylag rövid pályafutását maga mögött tudó Szpuszenik Richárdot, az Ektomorf és Bloody Roots soraiból már ismert Szabó Dániel vette át.

 

Höflinger Tamás gitáros az alábbiakat fűzte hozzá a tagcseréről: „Szerencsére a lehető legjobban alakult a váltás, és ha végre sikerül újra színpadra jutnunk akkor mindenki megbizonyosodhat róla, hogy újra teljes egységet alkot a zenekar, mind emberileg, mind pedig teljesítményben”.

 

Majd Szabó Dániel dobos folytatta: „Törekszünk minél több időt együtt tölteni, hogyha végre zöld utat kap az élőzene, az eddigi legsúlyosabb formájában hallhassátok/láthassátok a zenekart. Szerencsére ez a stílus nagyon is közel áll hozzám, így gördülékenyen sikerült átrágnom magam ezen a progresszív groove labirintuson”.

 

A zenekar és menedzsmentje gőzerővel dolgozik a pandémia miatt elmaradt hazai és nemzetközi koncertek pótlásán, amire remélhetőleg a folyó évben fog sor kerülni.

 

„Összességében nagyon eredményesen dolgozik a zenekar mögött működő csapat, szóval remélhetőleg, ahogy megnyílnak a kapuk, mi újra buszba szállunk és végig cikázunk a kontinensen. Persze iszonyatosan nagy a káosz a háttérben és senki sem tud semmi biztosat, de annak nagyon örülünk, hogy a szervezők is azon dolgoznak, hogy minket színpadra rakjanak – tette hozzá Lucsányi Milán énekes.

 

Az alább láthatjátok a zenekari vadi új werkfilmjét a látványos Parallel klip forgatásáról.

 

 

 

 

 

 

Metanoia CD és merch rendelés: https://omegadiatribe.bandcamp.com

Facebook: https://www.facebook.com/omegadiatribe
Kapcsolódó: Omega Diatribe – Metanoia – lemezkritika