zenesz_logo.pngfejlec_graf_zenesz.svg
Az 1963-ban alakult Anonymus együttes 50 éves fennállását ünnepli egy jubileumi koncerttel a Budaörsi Városi Ifjúsági Klubban.

 50_resize.jpg

 

Az 1963-ban alakult Anonymus együttes 50 éves fennállását ünnepli egy jubileumi koncerttel, amely április 27-én a Budaörsi Városi Ifjúsági Klubban kerül megrendezésre.


Érdekesség, hogy az eredeti, 50 évvel ezelőtti bandából hárman, Makó György basszusgitáros-énekes, Bíró Sándor dobos, és Kiss Ferenc gitáros-énekes ma is az Anonymusban zenélnek. Egy időben szintén az Anonymusban muzsikált Gábor Péter, későbbi Bergendy tag és Novák András Öcsi. Az alapító tagokon kívül a mostani formáció tagjai Váry István billentyűs, dr. Székely György gitáros-énekes, Csillag Julcsi énekes, és természetesen, ha elfoglaltságuk engedi, a csatlakoznak a csapathoz Gábor Péter és Novák András Öcsi is.

 

Az Anonymus akkor, és ma is, ismert külföldi zenekarok slágereit adja elő, így aki egy kis retró hangulatra, a hajdani Beatles, Rolling Stones, Animals, vagy Kinks nóták élvezetére vágyik, okvetlen látogasson el a jubileumi koncertre.

 

 

Ifi Klub plakĂĄt_resize.jpg