zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Lesz Kiscsillag stream-koncert, a rajongók karácsonyi ajándékot kapnak, és készül az új Lovasi-szólólemez, meglepetéssel. Nézzük a részleteket!

DSC_2727 700x.jpg

 

 

A Kiscsillag december 30-án, a TRIP hajón a TRIP Webszínház keretében ad belépős stream-koncertet. Egy belépő = egy IP-cím, azaz egy család egy jeggyel nézheti meg Lovasiék fellépését, de van támogatói árkategória is, amivel közvetlenül a zenekart lehet segíteni. Ez a koncert pótolja, persze keserű szájízzel, de talán valamennyire mégis, az elmaradt 15 éves parkos bulit (egyben az elmaradt akváriumos lemezbemutatót is). A koncert némi humort próbál csempészni a nem túl vicces 2020 végére: a kívánságműsorok zenés ajándékkosár-hangulatát idézi meg majd. A jegyvásárlók kérhetnek számot (akár nem-Kiscsillagot is), amelyek alapján a zenekar összeállítja a műsort. A dalokat „szív küldi szívnek” módon kérhetik (pl. „küldöm anyukámnak Sepsiszentgyörgyre”). A koncert után fénydiszkó: Lovasi és Lecsó a színpadon marad, és még néhány számot örömzenélnek a kívánságlistából.

 

 

DSC_3026 700x.jpg

 

 

December 23-án karácsonyi ajándék vár a Kispál-rajongóra: egy 2020. nyári LA Gardens-kertkoncertfelvétel. A felvétel különlegesség: Lovasi András és Kispál András A rétek halványak című számot játszották el közösen. A járvány két hulláma között júniustól szeptemberig, összesen 11 napon volt kertkoncert (Lovasi szóló- és Lovasi-Kispál duófellépések) és borkóstoló Lovasi András kerti koncerthelyszínén, alkalmanként 30 fővel. 2021-ben folytatódnak a kislétszámú koncertek. Kapcsolódó hír, hogy immár hivatalosan is forgalomba került a koncerteken nagy sikerű LA Gardens bor: a 2020-as rozé Napos barackos néven rendelhető az Egyszerű Igazságok Boltjában (lovasiandras.hu).

 

Mindeközben készül Lovasi András új lemeze is. Pécsi stúdiójában már zajlanak a felvételek. Egy új dal stúdiómunkálataiba bekapcsolódott Kispál András is, januárban készülnek megmutatni a felvételt a nyilvánosságnak.

 

 

Részletek a koncertről és jegyvásárlás:

 

https://www.facebook.com/events/1099291017164732
https://trip.jegyx1.hu/eloadas/299/kiscsillag