zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Pásztor Anna és együttese egy frappáns, öniróniával átitatott videóval indítja a napot. A „Játék az egész” című dalhoz készült klipben az együttes tagjai különböző sportágakban mérettetik meg magukat.

anna-and-the-barbies-zenekari-700x.jpg

 

 

Pásztor Anna a Vezércsel Beth Harmonját meghazudtoló módon sakkozik, Pásztor Sámuel egy tornaterem koronázatlan császára lesz, Hernádi Dávid az amatőr testépítő-verseny kulisszái mögé enged be, Vághy Tamás szkanderbajnokságon, Balasi Ádám pedig ökölvívásban próbálja ki magát. A szórakoztató és látványos klip a Játék az egész című dalhoz készült, amely az együttes 2019-ben megjelent INDIÁN című nagylemezének egyik kiemelkedő darabja volt.

 

„Eltelt egy év a lemez megjelenése óta, ráadásul milyen egy év! Egyrészt egy világjárványt vészelünk túl mindannyian ennek számos következményével – mintha egy videójátékba csöppentünk volna, ráadásul egyre keményebb pályákkal. Másrészt meg a nehezített pályáknak köszönhetően belejöttünk a játékba, megtanultunk élni egy »halálközelebbi« állapotban” – mondta Pásztor Anna a klip születéséről.

 

 

 


„A klipben a bandatagok indulnak el saját, képzelt olimpiáikon, kellő humorral fűszerezve. Igyekeznek, buzognak ide-oda, küzdenek, leginkább magukkal... A klip végére, ha nem is az aranyérmet, de valahogyan csak elnyeri mindenki a személyreszabott kis jutalmát. A dal és a klip üzenete aktuálisabb, mint valaha: ráébredni az élet hatalmas játékára és merni élni, megélni a pillanat adta lehetőségeket, legyenek azok még oly félelmetesek vagy égig repítőek is! Na, ehhez nem árt manapság egy nagykanál humor és önirónia is” – tette hozzá az énekes, aki ráadásul éppen a mai napon ünnepli a születésnapját. Teljen még sok év ilyen játékosan!


https://www.facebook.com/annaandthebarbies/

https://www.youtube.com/channel/UCix18KFdSrXCHIBFLcj30yg

https://open.spotify.com/artist/1c8vsLWY82GMwKdHwXlEBV