zenesz_logo.png



A bakelit lemezek feltámadása után a lézerlemezek is ráfordultak a második aranykorukra. Magyarország első számú rap csapata egy dupla koronggal örvendezteti meg a rapzene szerelmeseit.

AC 700x.jpg

 

Az Animal Cannibals már több, mint 30 éve gyártja a slágereket! 2020-ban digitálisan felújították az eddigi dalaikat és most ezeket a gyöngyszemeket a rajongóiknak egy exkluzív CD válogatáson nyújtják át. 38 Animal Cannibals dal, összesen 2 és fél óra tiszta magyar hip hop, az elképzelhető legjobb minőségben!

 


 

Animal Cannibals – Gyémántlemez

 

Az Animal Cannibals 1989 és 2020 között összesen 1 millió hivatalosan kiadott adathordozóra került fel. Az elején főleg magnó kazetták és bakelit lemezek fogytak.

 

  • Később jött a VHS, a CD és a DVD.
  • 10 saját kiadású kazettájuk jelent meg.
  • Aztán 15 kislemezüket és 15 albumukat adta ki Magyarország legnagyobb lemezkiadója.
  • Összesen 67 válogatáslemezre nyomták rá valamelyik kannibál slágert.
  • 30 év alatt elérték az egymilliós példányszámot!
  • Most összegyűjtötték a legjobb dalokat és azokat digitálisan felújítva jelentették meg.

 

Animal Cannibals: „Mi nem unatkoztunk a karantén alatt. Már tavasszal elkezdtük leporolni a régi mesterszalagokat, hogy digitális rekonstrukció után az összes nagy slágerünk a legjobb formájában csilloghasson. A dalokat digitálisan felturbóztuk és mostantól minden eddiginél jobb minőségben lehet meghallgatni őket. A dupla CD-n a régi dalok mellett van pár éves, sőt több 2020-as alkotás is.

 

2020. december 31-ig minden videóklipünk Full HD minőségben kerül fel a legnagyobb videómegosztóra. Lekerültek a sokmilliós nézettséget produkáló feltöltések, amelyek rossz felbontásban és gyenge hanggal voltak eddig megtekinthetők. A YouTube-on lenulláztuk a számlálókat. Nálunk mindig a minőség volt a fontos és nem a mennyiség. Rendeztük a sorainkat, kitakarítottuk a hálót, hogy mindenki a legjobbat kaphassa.”

 

Íme, a tracklista legismertebb darabjai: Ülünk a vonaton, Yozsefváros, Ezittaz, Kérek egy puszikát!, Péntek, Szájkarate, Minden változik, Fesztivááál, Szimpla dolgok, Indul a vakáció!, Grillezz!, Takarítónő (Triek remix).

 

 

 

 

„Hűséges típusúak vagyunk, 1995. óta Deseő Balázs zenei producer segíti az alkotásaink megszületését és lemezkiadót sem váltottunk 25 éve.

 

Mivel gyanítható, hogy most még hetekig úgysem lesz fellépésünk, ezért ráérünk házhoz szállítani a legújabb alkotásunkat. Rendeld meg magadnak vagy egy barátodnak, családtagodnak az új CD-t személyes házhozszállítással! Nagyjából taxis felárral lehet számítani, de konkrét árajánlatért írj nekünk levelet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

Animal Cannibals – Gyémántlemez

Megjelenés: 2020.12.04.

Formátum: dupla CD

Digitally Remastered 1989-2020.

https://www.facebook.com/AnimalCannibals