zenesz_logo.png



Az MTV EMA győztes előadó legújabb dala november 13-án, pénteken jelent meg.

dzsĂşdlĂł 700.jpg

 

Dzsúdló alig egy hete nyerte el az MTV EMA Legjobb magyar előadó díját. „Másfél év alatt sikerült egy olyan tábort magam mögé szedni, akik megnyerték nekem az MTV EMA - Legjobb hazai előadó díját, és ezért borzasztóan hálás vagyok. Ugyanitt, ha ilyen rövid idő alatt ilyen para dolgok történnek, akkor készüljünk fel, mert együtt szanaszét szedünk mindent!" – köszönte meg az énekes a rajongótáborának a támogatást.


A szanaszétszedés következő fázisának tekinthető Dzsúdló  Para című, szexuálisan túlfűtött száma. „Az Ennyi-vel egy új korszak indult el számomra, tudatosabban kezelem, hogy mit akarok átadni a számaimmal. Ahhoz, hogy a Para megszülessen, még mélyebbre kellett nyúlnom, mind a szöveg terén, mint hangzásban egy merészebb, de fájdalmasabb szerzemény.”

 

 

 

A klipet egy sztriptízbárban forgatták. „A dal a szexualitásról, lányokról szól, és fontosnak tartottam, hogy ez a klipben is explicit jelenjen meg. Közben azt is szerettem volna éreztetni, hogy amiről beszélek, az abszolút nem követendő, hanem egy fájdalmas ügy – ezért is kapott egy véresebb, szétfolyósabb képet a videó.”


Dzsúdló a Parával zárja a 2020-as évet. „Amit kihozhattam ebből az évből, azt megtettem. 2021-ben számos új, izgalmas projekttel készülök, amik megérdemelnek egy szép, tiszta lapot.”

https://www.facebook.com/dzsudlodzsudlo