zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A LongStoryShort! szeptemberben mutatta be első nagylemezét a TRIP Hajón. A koncert energiáit, az önfeledt pillanatokat most egy koncertklipben mutatják be, remélve, hogy nemcsak az őszi bulit élhetik át újra a rajongók, de picit átsegíthetnek mindenkit ezen a koncertmentes időszakon is.

LSS_0710_1 700x.jpg

 


A videó a pop-punk csapat első lemezének címadó dalához, a Helo-hoz forgott a srácok lemezbemutatóján. A koncert annyira jól sikerült, hogy ugrálás közben a csapat szólógitárosának, Nagy Olivérnek ki is fordult a térde, úgy nyomta végig a koncertet. De a fellépés nemcsak ezért lett emlékezetes, a baleset és a lemezbemutató öröme mellett még egy leánybúcsút is köszöntöttek a srácok a színpadról.  „A Helo-ra őszintén nem terveztünk klipet készíteni, Dávid és Matyi (a videó készítői – szerk.) a koncert napján szembesített minket, hogy na ebből bizony zenés videó lesz. Ezért is annyira hiteles az egész. Nem feszültünk rá a dolgokra, amik a képeken láthatóak, azok vagyunk igazán mi. Ezért is, aki még nem volt LSS! koncerten, láthatja, hogy tényleg meghalunk a bulik alatt a színpadon, mindent megteszünk a közönségünkért” – meséli Varró Bálint, a zenekar basszusgitárosa.

 

 

 

 

A Helo a nyarat, a Balatonozást, gondtalan bulizást és természetesen az ezzel járó csajozást foglalja dalba, ami a koncertfelvételekkel némiképp kárpótlást jelenthet a közönségnek az elmaradt bulikért. „Sajnos most mindenki tudja, milyen helyzet uralkodik. Igyekszünk pozitívan hozzáállni, jönnek az új dalötletek is, annak ellenére, hogy rengeteg koncertünket, le kellett mondani. Lehet tavasszal már új anyaggal jelentkezünk, de ez még nagyon a jövő zenéje. Egyelőre nem szeretnénk még ennyire előre tekinteni” – teszi hozzá Bálint.


A Helo című lemezről egyébként nem ez az első videós anyag: korábban a Leléptél c. számukhoz készítettek klipet, illetve a Stay-hez egy vicces karanténvideót. A zenekar első nagylemeze a Hangfoglaló Program támogatásával és Egyedi Peti produceri segítségével született meg. A csapat a tervek szerint december 28-án a Living Roomban ünnepli 3. születésnapját, ha a járványügyi intézkedések addig lehetővé teszik, de addig is a Helo képében itt egy falatnyi koncertélmény mindenki számára.

https://www.facebook.com/LongStoryShortHu