zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Lóciék megírták az újratervezés „himnuszát”! 2020-ban minden zenész kénytelen volt folyamatosan egy jó GPS-ként bármelyik pillanatban újratervezni, hiszen nem tudhatta, hogy mikor és milyen formában állhat ismét színpadra.

LJ 700x.jpg

 


A rengeteg frusztrációval járó agyalást és alkalmazkodást foglalja össze ez a dal Lóciéktól megszokott könnyed humorral.

 

A Nyugi haver a negyedik Lóci játszik lemez előfutára. Ez lesz az együttes első konceptalbuma; eltévedés Csorba Lóci agyának labirintusában, ahol bármikor szembe jöhet egy szerb népdal, egy brazil költő két sora vagy egy lamentálás a zenekar karrierjének jelenlegi állapotáról. A Nyugi haver jó példája annak, hogy egy dalon belül is milyen sokféle hatás megmutatható, a kamuspanyol refréntől kezdve a James Bond-os B-részig sok szín kergeti végig a hangszereket három és fél percben.

 

 

 

 

„…szétvet az ideg, mikor azt mondod relax haver…”

 

 

„Külön köszönjük az együttműködést a két csodálatos »latinkánknak« Kaj Bettinek és Varga Zsófiának, hogy felszexizték a sorokat, és Csapó Krisztiánnak, hogy harsonával megtámogatta a fúvósszekciónkat. A klipet VJ kolleginánk, Vince Aliz »Liza« készítette. Évek óta kísér minket kamerájával a szinte már zenekari taggá váló Liza, hogy megörökítse a turnék és egyéb izgalmas fellépések hangulatát. Ezzel a klippel egy erősen no-budget jellegű vizuális körítést akartunk adni a dalnak, ami félig klip, félig lyric video. Ha már szűkösen alakult a nyár, mutassuk meg, hogyan lehet 4 négyzetméteren is videót forgatni! Liza bölcs útmutatásaival kiegészülve sikerült ilyen »trash-legenda« fejeket vágnia a zenekartagoknak, és a maga egyszerűségében teljesen elégedett vele mindenki” – meséli Lóci.

 

„A nehéz időkben sem akarunk megfeledkezni a kitartó rajongóinkról, és ezzel az új dallal kedveskedünk nekik, sőt, az adventi időszakban, karácsony környékén, és szilveszterkor is készülünk online meglepetésekkel!” – folytatja a frontember.

 

https://www.facebook.com/locijatszik/

www.goldrecord.hu