zenesz_logo.png



Az #OrtegaDuett során négy héten át jelentkezünk egy-egy dallal, Svajcsik Kristóf hivatalos Ortega előadó főszereplésével, aki négy neves és népszerű zenész kollégáját hívta meg egy-egy duett erejéig.

 

 

Elérkeztünk az #OrtegaDuett szériánk negyedik, utolsó epizódjához. Az eheti dalunk egy Lana Del Rey feldolgozás  – Summertime Sadness – Herrer Sári és Svajcsik Kristóf (Mary PopKids) előadásában.

A videóban látható ORTEGA hangszer:

Ortega R220 – Traditional széria

A negyedik dal azt is jelenti, hogy a széria első szakasza lezárul. Indul azonban a TI részetek, illetve a verseny az Ortega RCE125SN-SBK gitárért… A játékszabályokat ezen a héten (talán már holnap?) ismerteti az Ortega Guitars! Ne maradjatok le a lehetőségről, kövessétek az Ortega-t az Instagramon is! Annál is inkább, mert a szokásos menetrendnek megfelelően, a pénteki napon érkezik a Summertime Sadness oktató videója az instagram.com/ortega_guitars_hungary Instagram oldalon.

További részletek a nyereményjátékról: http://www.zeneszmagazin.hu/tesztek/gitar/nagy+erteku+fodijjal+indul+az+ortegaduett.html

Az #OrtegaDuett I. részét itt nézhetitek meg

Az #OrtegaDuett II. részét itt nézhetitek meg

Az #OrtegaDuett III. részét itt nézhetitek meg