zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A producer, dalszerző, énekes, electro-pop produkcióiban szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt.

zsud_press01 700x.jpg

 


A dalról


„Ez a dal arról a pillanatról szól, amikor egy szituáció / kapcsolat elején van az ember, mégis pontosan tudja mi fog történni, pontosan tudja, hogy el fogja követni ugyanazokat a hibákat, mint addig. A fejlődés talán legkegyetlenebb időszaka az, amikor már látjuk a rossz döntési mechanizmusainkat, de még nem tudunk rajta változtatni” – mesélte Zsüd a dalról. A friss előadó még az idei évben jelentkezik első videóklipjével, míg 2021 első felében érkezik a bemutatkozó lemeze is, amely a stílusokat illetően széles skálán mozog majd a pop és az elektronikus zene vonalán.

 

 

 

 

Bio

 
Producer, dalszerző, énekes. Electro-pop produkciójában szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt. Az NKA Hangfoglaló Pályázat producereknek szóló támogatás első nyerteseinek egyike. 2021 év elején érkezik bemutatkozó nagylemeze. Szabadidejében, az imPro School egyik vezető oktatója. Elsődleges zenei behatásai közé sorolhatóak: Bonobo, Sohn, Monolink, Weval, Zayde Wolf, Leifur James.

https://www.facebook.com/Zs%C3%BCd-105827924303989

https://www.instagram.com/zsudmusic/