zenesz_logo.png



Kapni levegőt, adni tereket – Már a harmadik videóklip jelenik meg a Jazzékiel zenekar idén megjelent negyedik, komor és zajos „Szép napok” című nagylemezéhez.

SMALL Jazzekiel_2019_press_photocredit_Martin_Wanda (2) 700x.jpg

 

Fotó: Martin Wanda

 

Ezúttal a Tereket című dalhoz forgott hipnotikus, nyugodt, gördeszkázós klip a Pilisben. Főszerepben a zenekar korábbi menedzsere, Horváth Renátó – aki hamarosan sokadmagával körbegurulja a Balatont.

 

Idén márciusban, a pandémiás időszak első napjaiban jelent meg a Jazzékiel negyedik nagylemeze, az eredetileg májusra tervezett lemezbemutató koncertjük végül október 16-ára tolódott. A pénteki lemezbemutatót most a lemezhez készült harmadik videóklip vezeti fel.

 

 

 

 

A Kósa Péter által fényképezett, végtelen nyugalmat árasztó képsorok főszereplője Horváth Renátó, aki számos zeneipari projekt (Balcony TV, Banding, BUSH, Eastaste) színeiben építi a könnyűzenei kultúrát itthon, október 15-től pedig négy napon keresztül gördeszkával teszi meg a Balaton körüli, 240 kilométeres távolságot. Ehhez BalatonKörDeszka néven közösségi kezdeményezést indított, amelyhez bárki csatlakozhat.

 

A Klinik és a Draze Records közös gondozásában megjelent, korlátozott példányszámú 12 inches vinylen is beszerezhető Szép napok album lemezbemutatója október 16-án lesz az Akvárium Klubban. A járványhelyzetre való tekintettel ezúttal ülős koncerten néhány dal erejéig ismét csatlakozik a zenekar korábbi gitárosa, Hajba Áron is a csapathoz. Az este másik fellépője Egyedi Péter lesz, aki szólóban, a Mmamt személyes, szerzői világával érkezik.

 

 

Jazzékiel – Tereket videoklip: https://www.youtube.com/watch?v=OqIh9knLFLI

A lemezbemutató FB-eseményoldala: https://www.facebook.com/events/2271102849855143/

Kördeszka FB-eseményoldal: https://www.facebook.com/events/377878366574530/