zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek

A gitároslegenda által alapított gitár- és erősítőgyártó céget ezentúl Wolfgang Van Halen és Eddie egykori technikusa, Matt Bruck vezetik.

saiv700x.jpg

 


Eddie Van Halen
október 6-án történt tragikus halálát követően a Van Halen zenekar menedzsere, Irving Azoff felfedte, mik a tervek az Eddie által 2007-ben alapított népszerű gitár- és erősítőmárka, az EVH Gear jövőjét illetően. „A vállalatot Wolfgang Van Halen (Eddie fia) és Matt Bruck (Eddie egykori technikusa) fogják vezetni, és folytatják majd mindaz, amit Eddie elkezdett” – fogalmazott Azoff.

 

Azoff megemlítette továbbá annak a lehetőségét is, hogy akár ez idáig ki nem adott felvételek is napvilágot láthatnak: „Wolf és Alex (Van Halen) elmennek majd az Ed házában található 5150-re keresztelt stúdióba, ahol az elmúlt évek során számos felvétel született. Azt nem tudom megjósolni, hogy biztosan számíthatunk-e valami újra, annyi viszont biztos, hogy a fiúk körül fognak nézni.”

 

 

WvH_EvH 700.jpg

 


Azoff ezenkívül megerősítette, hogy igazak a hírek, valóban terveztek egy 2019-es Van Halen nagyturnét, melynek során a banda eredeti felállásában, a Van Halen testvérekkel, David Lee Roth-tal, valamint Michael Anthony basszusgitárossal lépett volna színpadra, a koncertsorozatot azonban Eddie Van Halen folyamatosan romló egészségi állapota miatt végül sajnos kénytelenek voltak lemondani.

 

„Noha rögös is volt az utunk, minden szándék megvolt, hogy összehozzuk a nyári turnét (2019-ben), azonban betegsége miatt Eddie fizikailag nem tudta volna végigcsinálni” – fogalmazott a zenekar menedzsere. „Egy pillanatig nem kételkedek abban, hogy hatalmas siker lett volna.”

https://www.evhgear.com/