zenesz_logo.png



Szeretnél egy „STAR” dobos bőrébe bújni? Szeretnéd kipróbálni a TAMA csúcskategóriás dobszett sorozatát a STAR szériát?

TAMA_STAR_ROADSHOW_HU 650x.jpg

 

A TAMA STAR Roadshow lehetőséget biztosít, hogy kipróbálj nem is egy, hanem rögtön két különböző - egy TAMA STAR juhar- és egy dió szettet. Éld át a hangzást, ami a dobos világ legkiemelkedőbb alakjait jellemzi!

 

Az eseményt egy Instagram játékkal is szeretnénk színesíteni. A Roadshow-ra ellátogatóknak esélyük lesz egy TAMA kiegészítőket és ajándékokat tartalmazó csomagot is megnyerni. Ehhez nem kell mást tenniük, mint bármelyik állomáson készíteni egy szelfit a kiállított STAR szettekkel, a fotót feltölteni Instagram oldalukra, megjelölni az adott hangszerboltot, ahol a fényképet készítették és a posztban feltűntetni a #TamaStarRoadshow hashtaget.

 

A rendezvény során szeretnénk mindenki számára emlékezetes zenei élményt biztosítani, a jelen helyzet higiéniás szabályainak maximális betartása mellett. Emiatt kérünk mindenkit, hogy tájékozódjon az érintett hangszerboltoknál az eseményre vonatkozó – koronavírussal kapcsolatos – intézkedésekről! A vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartjuk.

 

TAMA STAR ROADSHOW 2020


2020.11.10-11.14. | Debrecen - Hangszerarzenál

2020.11.17-11.21. | Budapest - Dobbolt

2020.11.24-11.28. | Sopron - Hoffer Hangszer

 

tama.com
facebook.com/tama.magyarorszag
instagram.com/tama_magyarorszag
hangszerarzenal.hu
dobbolt.com
hofferhangszer.hu