zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Szeptember elején mutattunk be egy dalt videóklippel együtt a Bad Habit zenekar készülő lemezéről. Most itt a kész lemez, tizenegy új dallal.

banda foto 1_700x.jpg

 

A debreceni BAD HABIT egy gimnáziumi punk-rock/ pop-rock zenekarként indult 2014-ben, de saját elmondásuk szerint mára a fúziós hibrid punk lenne a leíró kifejezés a formációra. A kezdeti angol nyelvű dalok óta nagy utat járt be a csapat. 2017 óta kizárólag magyar dalokat írnak és hazai pályán rendszeresen fellépnek a Roncsbárban vagy a Campus Fesztivál nagyszínpadán, de számos budapesti klubban (A38 Hajó, Dürer Kert, Robot) is.

 

 

 

 

VOLT, STRAND, EastFest és a Művészetek Völgye Fesztiválokon, és a határon túl is megmutathatták milyen energikus, fiatalos lendülettel állnak színpadra. Céljuk, hogy együtt léphessenek ki a közönséggel a mindennapok terhe alól. Láthatták már őket a Paddy and the Rats, a Fish!, Cloud9+ vagy éppen az Intim Torna Illegál előtt is. Első magyar nyelvű kislemezükről, ami a Csavargó címet viseli, két dal a Petőfi TV-ben debütált. Az első nagylemezük szeptember 27-én jelent meg, és már az Alvin és a Mókusok előtti koncerten volt alkalmuk pár dalt bemutatni az új albumról. A lemezt a szegedi Miracle Sound stúdióban rögzítették.


 


Bad Habit – Forog a kocka:
https://wmmd.lnk.to/badhabit_forogakocka

https://www.facebook.com/badhabitzenekar  
Instagram:
https://www.instagram.com/badhabitzenekar/
Népszínház Road