zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A producer, dalszerző, énekes, electro-pop produkcióiban szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt.

zsud_press02 700x.jpg

 

A dalról

 
„Elképzeltem egy posztapokaliptikus világot, ahol az emberiség a föld alá kényszerült a környezetszennyezés következtében. Az után a bizonyos utolsó óra után vagyunk, elkéstünk, mindenki tudja, hogy miért kerültünk ide, ezért nem is kérdez senki semmit. Az ironikus ebben a dalban az, hogy még jócskán a covid hullám előtt írtam, de nem is lehetne aktuálisabb. Úgy érzem, hogy azzal a túlfogyasztással, ide-oda repkedéssel és vég nélküli harácsolással, amit globálisan műveltünk az elmúlt évtizedekben, valójában kértük a pofont. Csak remélni merem, hogy fel tudjuk használni ezt a kényszerpihenőt arra, hogy újra tudjunk kapcsolódni magunkkal és a világgal is egy őszintébb szinten” – meséli Zsüd a friss dalról.

 

 

 

Zsüd

 
Producer, dalszerző, énekes. Electro-pop produkciójában szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt. Az NKA Hangfoglaló Pályázat producereknek szóló támogatás első nyerteseinek egyike. 2021 év elején érkezik bemutatkozó nagylemeze. Szabadidejében, az imPro School egyik vezető oktatója.

https://www.facebook.com/Zs%C3%BCd-105827924303989/