zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Kaptunk egy új dalt, amihez videó is készült, a dal szerzője, előadója, producere Stefán Tamás, aki Stefvn művésznéven írja saját dalait.

Stf 550x550.jpg

 

Stefvn így mesél magáról: „Már jó ideje foglalkozom zenével, több zenekarban is megfordultam, így pl. a Faminehill metalcore bandában is. Körülbelül 5-6 éve kezdtem foglalkozni produceri munkával is, főként saját dalok készítésével, és azért is nagy lépés számomra ez a szólóprojekt, mert teljes mértékben egyedül csinálok mindent, a zene és a szöveg megírásától kezdve a felvételen és hangszerelésen át a keverésig és masterelésig,

 

A jövőre nézve szeretnék minél több dalt kiadni, hiszen elég sok szerzeményem van készülőben, és jó lenne, ha minden munkám napvilágot láthatna. Bízom benne, hogy sokan szívesen hallgatják, és talán jó referencia lehet arra, hogy produceri munkákkal is megkeressenek. A Sokáig az első munkám, amit késznek érzek. Egy egyszerű, de dallamos dal, ami arról a szituációról szól, amikor az ember korához képest kicsit lemaradva érzi magát, és talán ideje lenne ugrani, remélhetőleg nem lefelé, hanem bele valami újba…”

 

 


https://www.facebook.com/tomstefvn