zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Koncertklippel jelentkezik a Jolly Jackers zenekar, aminek a képanyagát a Paddy and the Rats-el közös februári turnéjukon rögzítették a The Underdog című friss dalra.

 


„A világ helyzete a mi terveinket is áthúzta. A teljes tavaszi és nyári turnénk elmaradt francia, német, cseh, holland, erdélyi és magyar dátumokkal, és az ismert okok miatt az őszi állomások (kb. 20 koncert) is bizonytalanok.  Szerencsére az új dalunk már a tarsolyban volt, csak a megfelelő alkalomra vártunk.

 

Amikor beütött a krach, szervezőnk és dobosunk, Szepesi Viktor jelezte, hogy családi okok miatt nem fogja tudni ellátni feladatát, de ez sajnos a zenekarból való kilépésre módosult. Emiatt a koncertszervezéssel járó problémák másodlagossá váltak, mert barátunkat, szervezőnket és dobosunkat vesztettük el, akivel az eddigi heroikus közös munka nélkül nem mondhatnánk el, hogy a zenekar mérlege: 3 nagylemez; 1 kislemez; 3 single; több, mint 1 millió Spotify stream; 250 koncert 14 országban. Ezzel az utolsó közös dallal búcsúzunk tőle és köszönjük meg eddigi munkáját.500x500.jpg

 

 

Természetesen nem marad dobos nélkül a Jolly Jackers, augusztus végén debütál méltó utódja, akinek a kilétére hamarosan sor kerül. Reméljük, hogy őt is hasonló kedveltség és szeretet övezi majd!

 

A The Underdog kifejezés a sportban használatos arra, akit szinte kötelező megverni. Úgy döntöttünk, hogy minket nem fognak, megyünk tovább az eddigi rögös úton. Reméljük ezek után is velünk tartotok!”

 

Jolly Jackers – Back to the Stage Tour
• Augusztus 29. Baja, Vízi színpad (Esemény: https://bit.ly/2PM4f2s )
• Szeptember 4.-Békéscsaba, Tószínpad (Esemény: https://bit.ly/2PKSb1t )

 

KÖVESD A BANDÁT!
Spotify: https://spoti.fi/2CkNfNP
Youtube: https://bit.ly/3h1RSLy
Facebook: https://bit.ly/33RUCYs
Instagram: https://bit.ly/30QxzLD
Bandsintown: https://bit.ly/30OfGgh