zenesz_logo.png



Keddtől, augusztus 11-től már a hírlapárusoknál a Zenész Magazin legfrissebb, 221. augusztusi száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, elemzésekkel.

221_01-page-001_550x.jpg

 

Sajnos még mindig épp, hogy csak éledezik a zeneipar – ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni – a fesztiválok nagyrésze elmarad, bár néhány kisebb fesztivál mégis megrendezésre kerül, akárcsak a 500 fő alatti koncertek egy része, vagyis a nehezén még nem vagyunk túl. Érdekes, hogy a nagyobb hangszer- és erősítőgyártók újra beindulni látszanak, egyre-másra mutatják be új az modelleket.

 

Augusztusi számunkban a technikai és zenei hírek mellett három interjút és öt tesztet találtok. Interjú készült Lovasi Andrással, a Kiscsillag frontemberével, Tarján Zsófival, a Honeybeast énekesével és Subicz Gáborral, a Modern Art Orchestra trombitás-zenszerzőjével és a Subtones zenekar megálmodójával.   

 

Ajánlom figyelmetekbe az Ibanez Artcore hollow body gitárról készült írást, melyben egy különleges üreges testű modellt teszteltünk. A Yamaha bejelentette legújabb Clavinova sorozatát, amennyit eddig tudni lehet róla, azt igyekeztünk összefoglalni, de olvashattok egy megfizethető Taylor gitárról és a Zoom legújabb Handy Recorderéről is.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, még mindig 595 forintos áron. Aki pedig úgy dönt, hogy előfizet az évente 6 alkalommal – minden páros hónap elején – megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazinra, az 1-453-1040 telefonszámon Holló Tibor kollégánknál, vagy akár online felületünkön is megteheti: http://www.zeneszmagazin.hu/elofizetes2.html.