zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Székesfehérvár Önkormányzata és a Kodolányi János Egyetem összefogásának köszönhetően három napon keresztül egy szabadtéri helyszínen 12 ingyenes koncerttel várják az érdeklődőket az Alba Regia Feszt-re.

SHINTERZ. - SAJTÓ 1,B_700x.jpg

 

Shinterz

 

Augusztus 22-24-ig idén is kiáll a magyar zenészek és az igényes zenekedvelő közönség mellett a királyok városa. A színpadon többek között Nene, a Vörös Tamás Project, Vörös Janka x Newseries valamint Elsa Walle és Winand Gábor szerepelnek.

 

Idén a helyzetnek megfelelően egy szabadtéri színpaddal, és a rendezvények megtartására vonatkozó előírásoknak megfelelően korlátozott számú, megfelelő távolságba ültetett nézőkkel tartják meg Székesfehérvár tekintélyes múltú jazz fesztiválját.

 

 

nene-2020 700x.jpg

 

Nene

 

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is jobbnál-jobb jazz, funk-soul és egyéb fúziós stílusokat képviselő zenekarok lépnek fel három napon keresztül, illetve idén is lesz a zenei színvonalhoz méltó vendéglátás. A gasztronómiai egységek is kisebb területre korlátozódnak, de azért most sem maradnak el az igényes borok és sörök, valamint mindazon finomságok, amelyekkel teljessé tehetjük az élményt.

 

 

VĂśrĂśs-Janka-x-Newseries-fotĂłkredit-Czukor-ZoltĂĄn_700x.jpg

 

Vörös Janka x Newseries, Fotó: Czukor Zoltán

 

 

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy a város és a Kodolányi János Egyetem támogatásával egy ilyen rendkívüli helyzetben is meg tudjuk tartani az Alba Regia Feszt-et. Idén fel se merült, hogy a hagyományokhoz hűen, külföldi fellépőt is hívjunk, most 100%-ban a magyar zenészeknek adunk teret. Székesfehérvár jazz fesztiválja több évtizedes múltra tekint vissza, és mindent megteszünk azért, hogy most és a jövőben is az igényes hazai zene és a feltörekvő tehetségek fóruma maradjunk, és a város hírnevére és turizmusára is kedvező hatást gyakoroljunk” – foglalja össze Mits Gergő, a fesztivál egyik főszervezője, a Kodolányi János Egyetem tanszékvezetője.

 

 

Mits-Gergő-és-Vörös-Tamás 700x.jpg

 

Mits Gergő és Vörös-Tamás

 

 

 

Alba Regia Feszt

 

Augusztus 22, 23, 24.

Feketehegy Szárazréti Közösségi Ház - SZABADTÉRI SZÍNPAD

(Székesfehérvár, Farkasvermi u. 2, 8000)

 

A koncertek ingyenesen látogathatóak. Előzetes regisztráció nincs. Az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelő létszámkorlátozást a helyszíni beengedésnél érvényesítik.

 

PROGRAM

 

augusztus 22.

17:00 Dám Trió

18:30 Mits Jazz Band

20:00 Shinterz

21:30 Nene

 

augusztus 23.

17:00 Bágyi Balázs New Quartet feat. Pocsai Kriszta

18:30 Birta Trió

20:00 Wonder Wave és Kovács Aliz

21:30 Elsa Walle és Winand Gábor

 

 augusztus 24.

17:00 Hász Eszter Quartet

18:30 Equinox

20:00 Vörös Janka x Newseries

21:30 Vörös Tamás Project

 

https://www.facebook.com/albaregiafeszt/