zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Carson Coma egy régóta dédelgetett álmát váltotta valóra: animációs klippel jelentkeznek, mely a zenekar legfrissebb szállóigéjét kapta címnek: „Na Mindegy”. Kellemes utazást kívánunk!

carson_coma_komdia_2 700x.jpg

 

 

Az év felfedezettjeként Fonogram-díjat nyert Carson Coma új videoklipjében a valóságtól való elrugaszkodás lehetőségeinek köszönhetően mind a hat tag önmaga karikatúrájává válhatott, miközben új témákkal és hangzásokkal kísérleteztek.

 

A dal születéséről Héra Barnabás, a zenekar dobosa árult el izgalmas információkat: „A fellépések nélküli időszakban áldás volt minden szobakoncert. Énekesünk Giorgio például kifejezetten imádta ezeket a bulikat (melyeket nem?). Ezeken a sajátos koncerteken vettük észre, hogy a kelleténél sokkal többször zár le úgy egy felkonfot, hogy NA MINDEGY.  Persze a rajongóink is észrevették már ezt a „bekattanást”, így ők is elkezdték ezt nyomni a Facebookon (https://www.facebook.com/carsoncoma) és a Carson Komák Zsibongója csoportban (https://www.facebook.com/groups/369106436973622) csoportban, amelyet elöntöttek az erről készült mémek is.

 

Pedig ez nem csak egy töltelékmondat. A dal koncepciója már korábban megszületett: „A ’Na Mindegy’ szövegének alapjait már tavasszal leírtam. Ültem a vidéki kertünkben és azon gondolkodtam, hogy életem bizonyos (szentimentális) emlékei mennyire megváltoznak az eltelt idő hatására. Totál Meglepett, hogy az idő múlásával a korábbi rossz emlékekre-élményekre-randikra milyen virágos és átszínezett nosztalgiával gondolok: őrület!” – mesélte Fekete Giorgio. 

 

„Beszélgettünk erről a zenekarral és más barátainkkal is, amikor egyszer két nagyon közeli ismerősöm meglepett azzal, hogy előálltak egy animációs klip-javaslattal. Ők se csináltak még ilyet, mi sem csináltunk még ilyet, mi pedig azt gondoltuk, hogy rock az élet, miért is ne! Annyira megtetszett nekünk az ötlet, hogy bele is mentünk a dologba, így készülhetett el a Carson Coma első homeanimációs-official klipje. Jó, persze ezt mi találtuk ki, mint műfajt, de reméljük a filmszakma mostantól csak így nevezi majd ezeket” – tette hozzá az énekes. 

 

 

 

 

A klip Berezvai Sára és Farkas Péter közös munkája, akik egyébként is sokat segítenek a zenekar mindennapjaiban. A Carson Coma legénysége egyébként jól kihasználta a „kényszerpihenőt”, hiszen minden alkalmat megragadtak, hogy az új lemezükön dolgozhassanak, amely várhatóan idén ősszel meg is jelenik, és melyet egy újabb klippel és később majd egy lemezbemutató koncerttel is megünnepelnek majd. Remélik, hogy ebbe a furcsa nyárba még belefér majd pár koncert, az augusztus 12-i Budapest Park bulit már nagyon várják.

 

Event: https://www.facebook.com/events/1474613889390325/

Facebook: https://www.facebook.com/carsoncoma/

Instagram: https://www.instagram.com/carsoncoma/