zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Július 31-én jelent meg Barkóczi Bence – az Új Gitáros 2018 tehetségkutatójának győztese – Meristem nevű projektjének legújabb lemeze, Dark Phase címmel.

Meristem 700.jpg

 

Július 31-én jelentette meg friss lemezét – a Magyarországon egyedülálló – modern instrumentális zenét játszó csapat, a Meristem. A Dark Phase címre keresztelt alkotás, egyedi hangszerelésével, változatos, sokszínű világával, egy újabb mérföldkő a zenekar életében.

 

„A lemezen található hét dal, mindegyike önállóan létező, lélegző, intenzív szerzemény, de mégis, a Dark Phase zenei mikrokozmoszának organikus részei” – emeli ki Barkóczi Bence a zenekar megálmodója, és dalszerzője. Az albumot Barkóczi Bence gitáros, Schiszler Soma (AWS) basszusgitáros, és Markó Ádám (Cloud9+, Special Providence, USEME) dobos, nagyrészt a SuperSize stúdióban rögzítette. Az új album Circus című dalához már videóklip is készült, amit mi is közreadunk.

 

 

 

 

A Meristem formációt jelenleg két állandó tag alkotja - Barkóczi Bence gitáros és Schiszler Soma basszusgitáros - hamarosan új zenészek csatlakoznak hozzájuk, hogy teljessé tegyék az élő felállást. Az együttes célja az, hogy hamarosan élőben is bemutatkozzanak, és színpadra vigyék a Dark Phase anyagát.

 

Dark Pase track lista:

1. Circus

2. Infected

3. Elytron

4. Colony Collapse

5. Rise

6. Poisoner

7. Ocular

 

Spotify: https://spoti.fi/3gh7mey
Apple Music: https://apple.co/3hSmsr7
Google Play: https://bit.ly/2P8CfG7
Deezer: https://bit.ly/3gjstg4
Youtube: https://bit.ly/3jWPDuW
Facebook: https://www.facebook.com/meristemmedia/
Instagram: https://www.instagram.com/meristemmedia/