zenesz_logo.png



A Fatal Error zenekart a Nova Prospect és a Tiansen támogatja az este folyamán, elképesztő energiát és hangulatot biztosítva mindazoknak, akik ellátogatnak a koncertre.

 

FE 700x.jpg

 

Mindannyiunk számára a tavasz és a nyár eleje, valamint a fesztiválszezon elmaradt, emiatt is hatalmas öröm, hogy ismét útra kelhetünk, és újult energiával csaphatunk a húrok közé. Találkozunk július 25-én, szombaton az A38 hajó gyomrában, hogy csináljunk együtt egy felejthetetlen estét! 

 

 

 

 

Három, kemény rockzenét játszó bandára bulizhatsz az A38 Hajón július 25-én, szombaton. A Fatal Errort nem hiszem, hogy be kell mutatni három lemezzel, nagy nézettséget generáló klipekkel a hátuk mögött. De láthatók voltak a DAL 2019 és a DAL 2020 című műsorokban, mindkét évben a döntőig jutottak. Izgalmas, dallamos, kemény rockot nyomnak, frappáns szövegekkel.

 

 

 


A Nova Prospect is keményen tolja, metal elemekkel átszőtt, ügyesen hangszerelt rockzenéjét, melyre Besnyő Gabi énekes teszi fel a koronát.

 

 

 


A Tiansen csapatában Radó Éden személyében szintén lány-frontember áll a fiúk előtt. A három banda közül talán az ő zenéjük a leginkább metal centrikus, a kőkemény, ügyesen kitalált alapokat, riffeket szépen ellensúlyozza Radó Éden kellemes, mégis ütős hangja, remek énektudása.

 

 

Esemény: https://tinyurl.hu/djaO/

Fatal Error:  https://www.facebook.com/fatalerrorzenekar/  
Nova Prospect:https://www.facebook.com/NovaProspectHungary/

Tiansen:https://www.facebook.com/tiansenband/

Jegyek: https://tinyurl.hu/zRdB/