zenesz_logo.png



Sok ismeretlen helyzettel kellett megismerkednünk az utóbbi időszakban. A legnagyobb kérdés az, hogyan tudunk egy láthatatlan idegennel együtt élni és önmagunkat nem elpusztítani.

cs08 700x.jpg

 


Dánielfy Gergő és az Utazók
, Ismeretlen Változó c. albuma még a vírushelyzet előtt jelent meg pár nappal. Nem gondolták a srácok, hogy mennyire aktuális lesz ez a cím. Legújabb klipjük a Plankton címet kapta. A klip a zeleméri templomromnál készült. Gergő úgy vallja, hogy a hit az, ami miatt az életünk fejlődni fog. Fejlődni fog az önmagunkban vetett bizalom és ugyanakkor a másokba vetett bizalom minősége is. Bármiben lehet hinni, de hittel!

 

 

 


A mostani világunkban a templomtornyunk, a várunk, az otthonunk több ütést is kapott, ráadásul önmagunk és barátaink ellenségei is lettünk néhányan. Gergő szerint mégis szükség volt erre, hogy tanuljunk belőle, és közösen építsük újra azt a bizonyos tornyot.

 

A zenekar júliustól elkezdi a koncertszezonját egy hatalmas levegővétel után. Habár a járvány az új albumuk turnéztatását megváltoztatta, a zenekar nagyobb erőbedobással készül a koncertjeire mint valaha.

 

Gergő üzenete és a dalból egy szövegrészlet:

 

„Sok gondolat van, mi ki nem mondható, mégis úgy kimondanám... 

Zajlanak a napok, hol boldogságban, békességben,
hol pedig uszításban és gyöngeségben...

mégis Hiszek!”

 

A szépen felépített és remekül hangszerelt dal zenéjét és szövegét is az énekes Dánielfy Gergő jegyzi.

 

Dánielfy Gergő és az Utazók