zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara ismét feszegeti a határokat, hogy fellélegezhessünk szorításuk alól. Személyiségünk végső határa, pedig nem más, mint saját egónk. Az együttes új albumának címe és új klipjének témája ez.

fotokredit-Udvardi-Attila-scaled 700x.jpg

 

Fotó: Udvardi Attila

 

A Honeybeast új albumával történetet mesél; visszatérő kulcsszavak, keretes szerkezet és összefüggő dalok adják az egységesség otthonos érzetét, és persze az elmaradhatatlan katarzist. Kifinomult hangszereléssel és szenzációs vendégművészekkel lepik meg vájtfülű rajongóikat. A lemezen Caramel (Túlélő - duett), Palya Bea (Ha meghalok - duett), Gerendás Dani (Ma éjszaka - dobszóló) és Fura Csé (Nem vesznek a kamerák - rap) működik közre.

 

„Óriási megtiszteltetés volt számomra az összes vendégművésszel együtt dolgozni. Felfrissítő és inspiráló volt velük zenélni az egész zenekar számára!” – fejti ki Tarján Zsófi, aki – ahogy a korábbi kiadványoknál is – a lemez grafikáját is saját maga alkotta meg. A tőle megszokott absztrakt képi világ helyett ezúttal realisztikusabb képeket festett. (Tudtad? Zsófi által tervezett logókat, grafikákat az együttes merch termékein akár magadon is viselheted!)

 

 

 


A Honeybeast koncertjét új időpontban, várhatóan augusztus 30-án rendezik meg a Budapest Parkban. Vendégelőadó a Chain Bridge Pop zenekar.

 

Jegyvásárlás*: https://www.budapestpark.hu/events/honeybeast-20200423

*A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra.

Teljes album itt: https://www.youtube.com/playlist?list=PLxw88qYBcB6HY2NT7agleoM4LPtvS1ZaD

Merch webshop: https://www.goldrecord.hu/webshop/29-honeybeast

https://www.facebook.com/honeybeastofficial/