zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A VOLT FILM, a Road Movie produkció gazdája, hazai szerzőket és előadókat kért fel a, hogy olyan dalokat írjanak, amelyekben a hozzájuk legközelebb álló tájak, régiók, falvak vagy éppen városok elevenednek meg,

Pár nappal ezelőtt adtunk hírt a Blahalouisiana új klipjéről, ami a Road Movie produkció keretein belül készült el, és Székesfehérvárt mutatta be sajátos szemszögből. Az előzmény az, hogy a VOLT FILM, a Road Movie produkció gazdája, hazai szerzőket és előadókat kért fel a, hogy olyan dalokat írjanak, amelyekben a hozzájuk legközelebb álló tájak, régiók, falvak vagy éppen városok elevenednek meg, vagy éppen az ezekhez fűződő emlékeik ihlették őket. A szerzők mellett neves zenei- és játékfilmes rendezők készítettek klipet az adott dalokhoz. 

 

Ezúttal a Road Movie 2019-es dalait klipjeit szeretnénk bemutatni olvasóinknak.

 

Balaton
Margaret Island - Házszám 

 

 

 

 

Kishegyes
Rúzsa Magdi - Hazatalálsz 

 

Mecsek
Hiperkarma - Jószerencsét!

 Erdély

Bagossy Brothers Company – Visszajövök 

Dunakanyar

Kelemen Kabátban - Végtelen

 

 A ROAD MOVIE együttműködő partnere a Magyar Turisztikai Ügynökség. „Igazán örülünk, hogy egy ilyen nagyszerű kezdeményezés részesei lehetünk, hiszen a ROAD MOVIE klipjei egytől-egyig az adott zenekar és rendező személyes érzésein, emlékein keresztül mutatnak majd be egy-egy települést, várost, vidéket vagy régiót. Ez a teljesen egyedi megközelítés pedig segít abban, hogy a néző egy eddig nem látott szemszögből is megismerhesse Magyarország természeti vagy épített kincseit. Célunk, hogy a ROAD MOVIE koncepciója által sokan kedvet kapjanak felkeresni és megismerni a bemutatott helyszíneket és régiókat” - mondta a sorozat indulásakor Németh Anna, az MTÜ marketingkommunikációért felelős vezérigazgató-helyettese.


https://roadmovie.hu/