zenesz_logo.png



A Magyar Jazz Szövetség a nyári jazztáborokban való részvételre kiírt pályázat benyújtási határidejét meghosszabbította 2020. május 31-ig.

10270761_874556562560809_5010750496367188126_n.jpg

 

 

A Magyar Jazz Szövetség pályázatot hirdet a jazz és könnyűzene iránt érdeklődő fiatal muzsikusok részére. A pályázat nyerteseinek minimum 25.000 Ft-os hozzájárulást ad nyári jazz táborokban való részvételi díjukhoz.


Ajánlott jazztáborok:

  • ADYTON Szabad Zene Műhely és Alkotó Együttlét - Nagymaros
  • BVIT Világzenei és Improvizációs Tábor
  • Big Band és Jazz Tábor a Budapest Jazz Orchestrával (Balatonboglár)
  • Bodajki Jazztábor
  • DobMánia Tábor (Nagykőrös)
  • Jazz és Improvizációs Zenei Tábor (Sepsiszentgyörgy)

A felsoroltakon kívül a pályázó megjelölhet más jazz zenei tábort is, amelyet a Magyar Jazz Szövetség megfelelő szakmai színvonalúnak ítél.

 

A pályázat célja: Lehetőség biztosítása fiatal, tehetséges zenészeknek tapasztalataik bővítéséhez és további szakmai fejlődésükhöz.

 

A pályázat benyújtásának feltétele, hogy a pályázó tagja legyen a Magyar Jazz Szövetségnek (kiskorú esetén a szülő tagsága is elegendő). A pályázatokat a Magyar Jazz Szövetség Vezetősége bírálja el. Az elbírálás legfontosabb szempontjai: érdeklődés az improvizatív és könnyűzenei műfajok irányába, eddigi tanulmányok, eredmények, szociális rászorultság.


A pályázó a jelentkezéshez szükséges adatlapot letöltheti a Magyar Jazz Szövetség weboldaláról, illetve tájékoztatást kaphat a pályázatban részt vevő táborok vezetőitől.

 

A pályázatot legkésőbb 2020. május 31-ig a Magyar Jazz Szövetség részére kérjük eljuttatni:

Elektronikus úton: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A pályázókat 2020. június 15-ig e-mail-ben értesítjük.