zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Az év felfedezettjeként Fonogram díjat nyert Carson Coma második dalát jelentette meg 2020-ban, melyhez ezúttal szokatlan módon forgattak videóklipet.

carson_coma_komdia_2 700x.jpg


Fotó: Komoróczki Dia

 

Egyszerűen Semmi Sem Egyszerű – a dal címe akár a karantén idején történő klipforgatást is jellemezhetné, de a csapat kreativitásának semmi sem szabhat határ...

 

Az együttes a járványhelyzetre való tekintettel a klipforgatást a zenekar indulása óta összegyűjtött videóik összevágásával oldotta meg, melyet a rajongók által készített koncert videókkal tettek még színesebbé. Az így megszületett klipnek tehát a Carson Coma és a „carson komák zsibongója” névre hallgató Facebook-csoport tagjai váltak a hivatalos operatőrjeivé.

 

A dal a párkapcsolatok sötétebbik, de mégis addiktív oldalát mutatja be, illetve azt, hogy pontosan mik is teszik pontosan nehézzé ezeket a kapcsolatokat. Erről Fekete Giorgio, a zenekar énekese így mesélt:

 

„A dal koncepciója akkor született meg bennem, amikor a Bartók Béla úton kávézva kezdtem elfogadni különböző, a dalban megfogalmazott komplexusaimat. Ez talán az első alkalom, hogy valami ennyire nagyon személyeset osztok meg egy dalszövegen keresztül, de annyi pozitív, »én is ezt érzem, és nem szégyellem« megerősítést kaptam a személyes környezetemből, hogy ha a dal üzenete akár csak egy emberben is rezonál majd, én maxielégedett és boldog leszek!”

 

 

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/carsoncoma

Instagram: https://www.instagram.com/carsoncoma/

www.goldrecord.hu