zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Kész Petra – Arday Dániel Duó koncertjére kerül sor április 24-én, pénteken 20 órakor a Harmónia Jazzműhely Facebook oldalán és a Harmónia Jazzműhely Alapítvány oldalán.

Kesz-Arday-karantenkoncert 700x.jpg

 

 

Mindkét ragyogóan tehetséges fiatal zenészre a Harmónia Jazzműhely tehetségkutató estje, a Jazz Csillagvizsgálók egyikén figyeltünk fel. Az énekes Kész Petra és a bőgős Arday Dániel is a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékének növendéke volt még akkor. Már akkor látni lehetett, hogy külön-külön is rövidesen szóló szerepben fogjuk viszontlátni őket a nagyszínpadon. 2016-ban kezdődött hivatásos pályafutásuk, amikor mindketten a Junior Príma díjas Tárkány Művek zenekar legújabb felállásában kezdtek zenélni. Számos sikeres turné és koncert után egy újabb közös projektbe kezdtek, ahol a Jazz és a mai elektronikus zene párosításába fogtak. A jelenlegi körülmények között szervezett „házi koncerten” mégis a tradicionális jazz gyökereihez nyúlnak vissza, felidézve ezzel a Zeneakadémián töltött éveiket. Kedvenc jazz sztenderdjeiket adják elő nem gyakran hallott ének-bőgő alkotta duóban.

 

Zenészeinket tartalékainkból fizetjük, de elég szerényen, mert még az év első negyedére sem kaptuk meg a pályázaton nyert összeget és a hátralévő hónapokra az NKA nem ad egyelőre semmit.

 

Akik megtehetik és szeretnének segíteni a járvány miatt lehetetlen helyzetbe került zenészeinken, utalhatnak tetszés szerinti összeget az alábbi számlára, de a megjegyzés rovatba feltétlenül írják oda: "Adomány XY zenésznek 2020.(hónap).(nap)-ján adott karanténkoncertjéért".

 

HARMÓNIA MŰHELY ALAPÍTVÁNY

1136 BUDAPEST, HOLLÁN ERNŐ U.7.

Bank: MKB BANK ZRT

Bankszámlaszáma: 10300002-10442960-49020012

A koncert élőben nézhető a Harmónia Jazzműhely Facebook oldalán:
https://hu-hu.facebook.com/HarmoniaJazzmuhely


Valamint közvetítjük a MagyarJazz weboldalán is:
https://magyarjazz.hu/programajanlok/512-harmonia-jazzmuhely-bemutatja-3-kesz-petra-arday-daniel-karantenkoncertje

 

https://harmoniajazz.hu/