zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A dalhoz egy látványos animációs videoklip is készült Emil Goodman rendezésében.

WH 700x.jpg

 

Az elnöki páros "Ölelni szavakkal" című száma a bezártságról, elszigetelődésről szól, ami karantén idején akár szó szerint is érthető, de a dal jelentése ennél sokrétűbb: az életben állandóan velünk lévő belső harcokat, érzelmi nehézségeket dolgozza fel. Sokan kerülünk olyan helyzetbe életünk során, hogy sokáig nem láthatjuk a szeretteinket, ilyenkor új módokat kell találnunk a kapcsolattartásra és érzelmeink kifejezésére.

 

"Dalírási szempontból a karantén jót tett nekünk. Rég volt lehetőségünk ennyit itthon lenni, aztán ahogy teltek a hetek, kezdett felerősödni a szorongás, az aggódás a szeretteinkért, a vágy, hogy találkozzunk a barátainkkal" - mondta Diaz a helyzetről.

"Egy olyan helyzet állt elő a világban, amikor nem tudjuk megölelni azokat, akiket jó lenne, akik közel állnak hozzánk, de most mégis messze vannak. Ilyenkor válik a legfontosabbá, hogy megtanuljunk ölelni szavakkal, hogy kimondjuk egymásnak, amit érzünk. Ha most sem tesszük meg, akkor mikor?" - tette hozzá Fluor.

A dalhoz egy látványos animációs videoklip készült Emil Goodman rendezésében.

Az "Ölelni szavakkal" támaszt és vigaszt nyújthat mindenkinek, aki a mostani helyzetben otthon marad és úgy védi magát és szeretteit a fertőzéstől. Reméljük, hamarosan élőben is ölelhetjük egymást, addig is éljünk a szavak erejével és mondjuk el szeretteinknek, mit érzünk irántuk!


 

 

Wellhello Facebook: https://www.facebook.com/elnokok/