zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Dzsúdló művésznév mögött meghúzódó Juhász Marci gyerekkora óta zenél, többféle formációban feltűnt, mire 2019-ben új fejezetet indított a Dzsúdlón keresztül.

DZS 700x.jpg

 

 

A fiatal trap/pop előadó első nagylemeze 10 saját dalt tartalmaz, az albumon a már Lej, Hiszti, Sprint és Reggel című sikerszámok mellett 5 vadonatúj szerzemény debütál. A Fotofóbia Dzsúdló 'így jöttem' története, amely a személyes  sztorikon keresztül egy egész generáció fejébe lát bele.

 

 

 

 

Dzsúdló 2019-ben robbant be a köztudatba szókimondó számaival - a Hiszti és Lej című sikerdalok több százezres / milliós nézettséget értek el, és az egyik legtrendibb hazai előadóvá tették az énekest. 

A Fotofóbia Dzsúdló felnőtté válás - és elszakadás történetét dolgozza fel tíz számon keresztül. A lemezen Dzsúdló Tembóval dolgozott együtt, a vizuális, arculati megjelenésért pedig Kollár Dénes volt felelős.

"Az utóbbi pár évemet főleg a felnövés / elszakadás gondolata foglalkoztatta. Nemcsak a családtól vagy a gyerekkortól, hanem egy kicsit mindentől. Mindent bele akartam rakni a lemezbe, ami jelenleg vagyok, pontosabban voltam, amikor ezek a zenék elkészültek. Általánosságban a fotofóbiám innen indul. Ez a lemez a kezdő lépés, a célja annyi volt, hogy a végére megtaláljam azt, ami az enyém, és izgalmas tud lenni a zenében." 

A Fotofóbia egy izgalmas szerzői alkotás, amely egy egyedi körútra hívja a közönséget Juhász Marci otthonába és koponyájába.

 

https://www.facebook.com/dzsudlodzsudlo/
https://www.youtube.com/user/marci199781
https://open.spotify.com/artist/3PMRY3PR5xAe5UpRfPPuaG