zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Az Animal Cannibals-től kaptunk egy videót és hozzá fontos információkat. A videót és a zenekar jótékony felajánlását is ajánljuk figyelmetekbe.

AC 700.jpg

 

 

Qka MC-nek ma van a szülinapja! Mivel bulit úgysem tarthat, máshogyan tesszük emlékezetessé ezt a napot. Idén az ünnepelt fog ajándékozni, de ehhez Te is kellesz!

 

Megcsináltuk a 25 éves Takarítónő legújabb verzióját Newik-kal. Színes, csajos, vidám videót szerettünk volna forgatni hozzá, de ez most nem volt megoldható. Szerencsére, találtunk ingyenesen használható stock videókat, amiből szuper kis klip kerekedett.

 

Hogy lesz ebből ajándékozás?

 

Az Animal Cannibals szeretne egy csomó pénzt felajánlani a Szent László kórház dolgozóinak. Pont annyi forintot, ahányan Qka szülinapján (vagyis ma) éjfélig megnézik a legújabb videóklipünket!

 

 

 

 

Ha csatlakoznál a jótékonykodáshoz, akkor nézd meg ezt a vidit:

https://youtu.be/KjBikYZU1Bw

Adakozz gombnyomással és megosztással!

2020.04.08-án reggel 8-tól éjfélig!

 

Apróbetűs rész:


Az Animal Cannibals a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak fog utalni. Az alapítvány célja: magán- és jogi személyek, egyéb szervezetek bevonásával hozzájáruljon az Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetben kezelt, fekvő- és járóbeteg ellátásban részesülő pácienseknek, hozzátartozóinak betegségmegelőző, gyógyító tevékenysége optimális feltételeinek megteremtéséhez. Az alapítvány számlaszáma: 11705008-29919907

 

Az Animal Cannibals mindenképpen segíteni fog, de nem multimilliomos. Ezért az átutalandó összegre vonatkozóan az alábbiak szerint rendelkezik. Elsősorban a fenti YouTube videó link nézettség jelzője alapján állapítja meg az átutalandó összeget. Azonban bármekkora a nézettség, minimum 20.000 forintot, de maximum 1 millió forintot fog utalni.

 

Animal Cannibals Facebook: https://www.facebook.com/AnimalCannibals/