zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Hősök a vigyázzunkegymásra dalba foglalt aktuális üzenete után, máris az Olyan egyszerű új klipjével lepi meg rajongóit.

ecku_anna_mentha-scaled 700x.jpg

 

„Nem értem miért keresek állandóan hibát, mikor minden nap elmondhatok egy imát, hogy van egy gyermekem, aki imád…” – a dal szövegéből egy jó példa az egyszerű dolgokra, melyeknek most a nehézségek mellett is örülhetünk.

 

„Veszprémben és Pétfürdőn forgott a kamera, ide valók vagyunk. A főszerepben két srác, a cselekmény egy napjukról szól. Semmi nagy dolog, felkelnek, bandáznak, deszkáznak, rollereznek suli után. Egyszerűen élnek és jól érzik magukat. Ezt a végtelenül könnyedén átélhető örömöt szerettük volna megmutatni a gyerekek szemszögéből. Az egyik srác Mentha fia, a másik pedig egy barátom gyermeke. Nagyon profin nyomták végig a forgatást, ezúton is óriás pacsi nekik! Mi direkt csak a klip végén tűnünk fel, zárásként a veszprémi próbatermünk közelében várakozunk, majd értünk jön Anna, az énekesünk, és elindulunk vele. Az Olyan egyszerű videója még a »boldog békeidőben« született, de mondanivalója most ebben a krízishelyzetben még relevánsabb” – meséli Eckü.  

 

 

 


A csapat nemrégiben írt egy dal a helyzetre reagálva is, hallgasd meg itt és fogadd meg a rapperek tanácsait, nem ma kezdték…http://www.zeneszmagazin.hu/legfrissebb/hosok+%E2%80%93+vigyazzunkegymasra.html

 

 

https://www.facebook.com/hosokveszprem/

http://hosok.hu/

www.goldrecord.hu