zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Az idén hetedik szülinapját ünneplő banda egy túlfűtött dallal indítja a tavaszi szezont. A "Lose Control" sokak fantáziáját és kocsiját mozgathatja meg a karantén alatt / után..

700.jpg

 

Az együttes március 27-én ünnepelte volna hetedik születésnapját az Akvárium Klub NagyHalljában, azonban a koncert a jelenlegi helyzet miatt elmaradt. „Mi attól még nem állunk meg! Úgy döntöttünk, hogy ha személyesen nem is, virtuálisan egy új dallal és videoklippel zúzzunk együtt a közönségünkkel."


Az együttes az izoláció alatt sem hagyja magára a rajongótáborát. „Igyekszünk élő bejelentkezésekkel tartani a kapcsolatot velük és feldobni az otthoni karanténlétet. Mindenki számára új ez a helyzet, mindannyian csak tapogatózunk a sötétben. A „Lose Control" valamilyen szinten erre a frusztrációra adhat megoldást – kiengedni a feszültséget és zúzni egyet" – mondta Szivák Zsolt.
 
A „Lose Control" a Markó Ádámmal kiegészült formáció első közös dala. Az új dallal a srácok a Cloud-tól már megszokott stílust hozzák, illetve egy merészebb témát kóstolgatnak: a szám egy kocsiban egymásnak eső pár aktusát írja körül, a trekkhez egy különleges fénytechnikájú, vibráló image klip készült.

 

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/cloud9plus
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5hVbHcC5ctooEtS9EfMuMP