zenesz_logo.png



„Elengedni mindazt, ami nem jó, kiüríteni a fiókokat a fejben, megbecsülni mindent, ami van és tényleg fontos a számunkra.”

CBP-2020-scaled 700x.jpg

 


„Az Engedd szabadon mindig is a zenekar kedvence volt, ezért kifejezetten kötődünk hozzá mindnyájan. Bár ez egy viszonylag régi dal – a még gyerekcipőben járó »csénbridzspop« korszakban született meg négy éve – most nagyon aktuálissá vált a mondanivalója… – foglalja össze Hajdu Erik, énekes-gitáros, a dal zeneszerzője és szövegírója.

 

„A dal az igazi felszabadultságról szól. Elengedni mindazt, ami nem jó, kiüríteni a fiókokat a fejben, megbecsülni mindent, ami van és tényleg fontos a számunkra. »Legbelül a felnőtt, a legvénebb is gyerek« – Ez mindenkinek szól, kortól, nemtől független. »A tavasz meg a nyár, megőszülvén vár telet« – Az idő folyamatosan megy, és csak megy..., észre sem vesszük mennyire telik, de magával hozza azt a gondolatot, hogy bár vannak rossz dolgok az életben, végül minden jóra fordul. A legfontosabb dolog az, hogy mi vagyunk egymásnak és egymásért is. A remény érzete folyamatosan kering a levegőben és hajtja az idő malomkerekét” – fejti ki Erik a dal gondolatiságát.

 

 

 

„A klipforgatáshoz béreltünk egy régi Ikarus autóbuszt, ami a videó egyik fontos kelléke is egyben. A videóban szereplő kisfiú és anyuka lelkiismeretesen, 100%-ig a szerepükbe bújva játszották el a különböző szituációkat. Az egész forgatási nap egy nagy kaland és felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára” – meséli az élményeiket az énekes–szerző.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/chainbridgepop

Instagram: https://www.instagram.com/chainbridge...

Web: https://chainbridgepop.hu

Spotify: https://open.spotify.com/artist/46dO5...

Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/ch...

Deezer: https://www.deezer.com/en/album/77042822