zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Elkészült a frissen megjelent NLE album legújabb klipje. A Nézz és láss videója „olyan, mint egy posztkubista festmény, amit egy nylon-szatyorban loptak el és picit megázott a parkolóban.”

nlelemez700.jpg

 

 

Megtörténünk címen nemrégiben megjelent a harmadik NLE album, amelynek bemutató koncertje március 21-én lesz az Instantban. Ezen a lemezen található meg a Giaj közreműködésével készült Nézz és láss dal, amelyhez egy rendhagyó klipet is forgatott a zenekar. A szám Scott, Paul Jenkins, Derek A. Richardson, Dwayne Thomas és Wright Reuben Don’t You Want Me számának feldolgozása. A videóban összesen 20 különböző karaktert jelenítenek meg a tagok.

 

„Egy kellemes, szeles és szélsőséges vasárnapi napon forgattuk a videót Budapesten. Napsütés, szélvihar, néha egy kis eső. Ez már szinte hagyomány, ha a zenekar szabadtéren forgat, tuti rossz idő van. De megoldottuk. A videó stílusa egyébként teljesen eltér a tőlünk megszokott, eddigi világtól. Mindannyian több karaktert jelenítünk meg, minden zenekari tagnak 4 szerepe van, így 20 karaktert jelenítünk meg. Van itt pantomim-zsonglőr, postás, autószerelő, szakács, üzletasszony… stb.  

 

 

 

 

A végeredmény pedig egy roppant szürreális, már-már eklektikus klip lett. Olyan, mint egy posztkubista festmény, amit egy nylon-szatyorban loptak el és picit megázott a parkolóban; de ettől lett nagyon vicces” – foglalja össze Zola. Az énekes azt is elárulta, hogy a többféle szerepvállalás az ő életében is jelen van. „Szerencsésnek tartom magam, amiért sokszínű a munkám, ezáltal az életem is, hiszen a zene mellett vannak olyan területek, amelyeket szenvedéllyel végzek. Ilyen például a műsorvezetés, a filmes munkák, illetve a narrálás.” Mellette a zenekar dobosa, Newl is több szerepben áll helyt a valóságban: „Postás csak a klipben voltam, de például eredetileg pedagógusnak tanultam, és a New Level Empire mellett a mai napig is aktív dj vagyok és műsort is vezetek egy zenecsatornán.”

 

 

New Level Empire Megtörténtünk lemezbemutató koncert

2020. március 21.

Instant-Fogas Komplexum (Bp. 1073, Akácfa u. 49-51.)


Jegyvásárlás itt: https://cooltix.hu/event/NewLevelEmpireMegtortenunkLemezbemutatoInstant-5e31e19f725b180011831c1b?fbclid=IwAR1cumRb5IR8EwiRAmdVfHZ6_v7ToaqmcotBbOzLMS0JQDnpUgr9TIWzFqE