zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Megjelent az elektronikus punk zenét játszó Artica Sound új klipje! Az együttes ismét egy húsba maró társadalmi témát feszeget.

PBN_8336_1 700x.jpg

 

„A dal a modern emberi létezéshez tartozó hiánnyal foglalkozik. Kizökkent a világ, megvan mindenünk, de semmink sincs, szomjan halunk egy folyóparton. Vágyunk a megváltásra, a békére, de mit sem ér, ha nem posztoljuk a barátainknak” – fejti ki Leoo, a zenekar frontembere, szövegírója.

 

 

 

 

A Hiányzik valami még a 2018-ban megjelent Mandala című LP-n szerepel. A videóban látható koncertjeleneteket a tavaly decemberi teltházas Barba Negra koncerten rögzítette Scrabo (Pásztor Szabolcs), aki egyben a klip rendezője is.

A 2017-ben alakult csapat elektronikus-akusztikus punkzenét játszik, sokszor társadalomkritikát is megfogalmazó magyar szövegekkel. Az ezoterikus, filozofikus szövegek erős egységet képeznek dinamikus zenéjükkel.  2018 elején jelent meg első, Mandala című LP-jük, amelyhez több videó is készült (legutóbb: https://www.youtube.com/watch?v=5YgqserUudM), melyek már 100.000-es nézettség felett járnak a YouTube-on.

 

Jelenleg a banda második nagylemezén dolgozik, és legközelebb egy akusztikus koncertet hallhatunk tőlük március 20-án a budapesti METRO Kluban.

 

https://www.facebook.com/ArticaSoundBp/

Az Artica Sound zenészeivel novemberben készült interjúnkat ITT olvashatod.