zenesz_logo.png



Nyerd meg Lukács Laci Ibanez TP15-BKF signature akusztikus gitárját! Hangszerbemutató és dedikálás a győri Hangszerbarlangban.

Ibanez-Acoustic_By_Lukacs_GYÖR_700x.jpg

 


2020. március 5-én
a Hangszerarzenál Győr - Hangszerbarlang és az Ibanez Magyarország szervezésében, Lukács Laci második alkalommal mutatja be egyedi megjelenésű Ibanez akusztikus gitárját, a TP15-BKF modellt. A tavalyi budapesti bemutató után, ezúttal Győrben találkozhatnak az érdeklődők a Tankcsapda frontemberével, illetve ismerhetik meg az Ibanez TP15-BKF történetét.

 

Az Ibanez és Lukács Laci szoros együttműködésben dolgozta ki a – zenész számára tervezett – hangszert, melynek alapja egy Ibanez PF15 akusztikus modell. A gitár jellemzője a Tankcsapda logójával díszített dreadnought testforma, fenyő fedlappal, okoume hátlappal és kávával. A fejrészen helyet kapott Laci aláírása, illetve egy kisebb Tankcsapda logó is a króm Die-Cast hangolókulcsok között.

 

A bemutatóhoz egy nyereményjáték is kapcsolódik, amely során egy szerencsés nyertes haza is viheti a gitárt. Ehhez nem kell mást tennie a résztvevőknek, mint 2020. február 28-ig, egy Facebookra feltöltött, rövid videóban elmondani, hogy miért szeretnék megnyerni a gitárt, majd a videóban megjelölni a Hangszerarzenál Győr - Hangszerbarlang Facebook oldalát, illetve használni az #ibanezbylukacs hashtaget. A játékban résztvevők közül, Lukács Laci a helyszínen sorsolja ki a három szerencsés nyertest:

 

  1. díj egy Ibanez TP15-BKF Lukács László signature akusztikus gitár
  2. díj egy Tankcsapda ajándékcsomag
  3. díj egy dedikált "Liliput Hollywood" Tankcsapda könyv.

 

A videót beküldők közül – első körben – kiválasztjuk azt az ötven főt, akik részt vehetnek 2020. március 5-én, 17.00-kor egy VIP bemutatón, ahol Laci bemutatja a hangszert és a mögötte rejlő történetet, valamint ekkor történik meg a sorsolás is. Fontos, hogy a nyertesek csak a helyszínen lévők közül kerülhetnek ki!

 

A VIP bemutató után a Hangszerbarlang megnyitja kapuit a nyilvánosság előtt. 18:00 órai kezdettel exkluzív dedikálásra és fotózkodásra kerül sor.


Ibanez Acoustic By Lukács - Facebook Esemény: www.facebook.com/events/174945103808857

Hangszerarzenál Győr - Hangszerbarlang:

Győr, Czuczor Gergely u. 13

 

További információ:              

www.facebook.com/Hangszerbarlang.Gyor                       

www.facebook.com/Ibanezmagyarorszag              
www.instagram.com/ibanez_hungary