zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Dzsúdló egy, a huszonévesek élet-szorongása által ihletett trap/pop előadó, aki önreflexív, szókimondó stílusán keresztül tör a hírnévre.

 

dzs500x.jpg

 

 

Az énekes Lej és Hiszti sikerdalai után megjelenő Sprint című száma egy stagnáló kapcsolat érzését dolgozza fel. „A dal egy kapcsolat azon időszakáról szól, amikor még ölünk bele energiát, de már egyre inkább felmerül a kérdés, hogy valójában minek. Az 'inkább történjen valami, mint semmi' fázisról szól, miközben már pontosan tudjuk, hogy a vége felé közeledik a történet" – magyarázta Dzsúdló.

 
A Sprint az előadó 2020-ra várható első nagylemezének egyik beharangozó dala. A számhoz egy látványos kép- és fényvilágú mood-videó készült, amelyet átitat az egy helyben toporgás érzete. "Fontos szempont volt, hogy mind zeneileg, mind képileg átjöjjön az a vibe, amiről a szám szól. Nincsenek történések, kimozgások, egy síkon mozog a dal és a videó is."

 

 

 


A Dzsúdló művésznév mögött meghúzódó Juhász Marci gyerekkora óta zenél, többféle formációban feltűnt, mire 2019-ben új fejezetet indított a Dzsúdlón keresztül. Dalait a huszonévesek szorongása ihleti: „Arról írok, ami éppen az adott pillanatban foglalkoztat. Legyen az a magány, pénzügyi szorongás, egy kapcsolat, klímakatasztrófa vagy az idő múlása. Teljesen általános témákról, amik nem csak engem nyomasztanak. Így valamilyen szinten az emberek fejéből, gondolataiból, frusztrációiból válogatok.” 

 
Az egyéni projekt első nagylemeze, a Fotofóbia 2020-ra várható, a lemezen a Sprinten kívül további új számok is feltűnnek majd!

https://www.facebook.com/dzsudlodzsudlo/