zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
2019. január 18-án a Harmónia Jazzműhely rendezésében Szalay Gáborral az élén a Half Monk Trió koncertezik a Budapest Jazz Clubban.

Szalay Gabor 700x.jpg

 

 

Márton Attila Szalay Gáborról (gitár): Ha van "underrated" jazz zenész kis hazánkban (márpedig, sajnos, bőven van), akkor Gábor is ezek közé tartozik. Gábor a legjobb hazai gitárosok sorában is – megítélésem szerint – az elsők között foglal helyet, ráadásul a legidőtállóbb jazz irányzat művelője, amelyet Wes Montgomery, Kenny Burrell, Barney Kessel, Jim Hall és Grant Green neve fémjelez. A magyar jazztörténet Nagy Generációjának egyik sztár bőgőse, Hárs Viktor és a dobos Serei Dániel egészíti ki ezt a mesterhármast, melynek repertoárját Thelonious Monk szerzeményei, jazz standardek és a zenészek saját kompozíciói alkotják.

 

Belépőjegy: 1600 forint

Diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 1200 forint

Jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes

 

Időpont 2019. január 18. – 20 óra

Helyszín: Budapest Jazz Club

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7

 

A BJC Bistro pedig számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.