zenesz_logo.png



A győri Goldstep zenekar októberben már megjelentetett egy szöveges videót „Jöjj velem” című számukhoz, most egy újabb dallal és klippel jelentkeztek.

 

goldstep_promo_2 700x.jpg

 

A Goldstep pop punk / punk rock vonalon indult el 2019 nyarán, ezt megelőzte egy évig tartó szárnypróbálgatás a győri Beton komplexum falain belül. Több tag is a kaliforniai pop punk zenekarok hatására kezdett el zenélni, de a saját zenéjüket nem akarják ezekhez hasonlítani. A zenekar tagjai így mesélnek két elkészült dalukról és terveikről:

 

„Minden számunkkal egy adott érzést, hangulatvilágot próbálunk megszólaltatni, éreztetni a hallgatóval. Ezért van, mondjuk az, hogy az első gyorsabb számunk a „Jöjj velem” után talán a zenei „pályafutásunk” egyik leglassabb, legmerengősebb számával a „Sosem mondtad” című dallal folytattuk az szerzemények sorát. Az a filozófiánk hogy nincsenek jó vagy rossz számok, egyszerűen mindig más és más hangulatban van az ember, és ehhez eltérő hangulatú zenék passzolnak."

 

 

 

 

"Célunk minél több helyen fellépni, folyamatosan fejlődni, jobbnál jobb számokat írni, és ami a legfontosabb, jól érezni magunkat a banda részeként. Zenénket saját magunk rögzítjük, otthon és a Beton falai között. Keverésre pedig a No Silence Stúdióba küldjük el a felvett anyagot. Videósainkat, Eszes Bence (Eszesfilm) és Sipos Géza (Medusa Pictures) is meg kell említeni, szerencsére személyükben olyan emberekkel sikerült együtt dolgozni, akik mind a szakmájuk vagy a hobbijuk őrültjei, ahogy mi is. Legközelebbi koncertünk Győrben a Dongó klubban lesz a szintén győri Zeroday-jel. Már a következő számunk felvételén és egy új klip előkészületein dolgozunk, megpróbálunk minél aktívabbak lenni ebben az évben. A közönségnek pedig ezt üzenjük: keressetek minket az online felületeken, hallgassátok meg dalainkat, és gyertek el a koncertjeinkre, ott tali.”

 

Goldstep zenekar

Pocsay Ádám- ének
Pirka Gergő - vokál, gitár
Vidics Ferenc - gitár
Kovács Csaba - Basszusgitár
Nagy Richárd - dob

 

 


Facebook: https://www.facebook.com/Goldstepband/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCT6V9Cw4eiPBY-gvblDZTDQ
"Sosem mondtad" https://www.youtube.com/watch?v=2NF0M7A_ArY
"Jöjj velem" https://www.youtube.com/watch?v=hpcQMR1w_VU