zenesz_logo.png



Ebből az alkalomból közreadunk egy új dalt, egy rendhagyó filmet a formációról, 30 válogatott klipet az elmúlt 30 év terméséből, és a nyári jubileumi koncert felvételét. Jó szórakozást!

 

 

Ezek a srácok képtelenek megöregedni. Legújabb daluk tökéletesen passzol az aktuális nemzetközi hangzásvilágba: friss, dallamos és reggaeton. Ráadásul vicces és veszélyesen fülbemászó. A trópusi hangulatú sláger kiváló választás latyakos, hideg napokra.

 

 

 

 

Érdemes megnézni az AC30 dokumentumfilmet, melyben Puzsértól Caramelig, Uj Pétertől Geszti Péterig számos ismert arc mesél a fiúkról, vagy éppen kemény kritikával illeti őket. Soha nem hallott történetek, szórakoztató és egyben tanulságos videó.

 

 

 

 

30 év 30 videoklip, szubjektív válogatás az elmúlt 30 év legérdekesebb videóiból. A 30 éves évforduló alkalmából megnézhettek 30 olyan klipet, amelyek érdekesek, meglepőek, vagy furcsák.

 

 

 

Az Animal Cannibals nyáron a Budapest Parkban ünnepelte 30. születésnapját. Poszt Mikulás, vagy elő Karácsonyi ajándékként átnyújtják a rajongóknak a jubileumi koncert teljes felvételét.

https://www.facebook.com/AnimalCannibals/