zenesz_logo.png



Tartogatott még egy meglepetést az idei esztendőre a kétszeres aranylemezes, Emerton díjas előadó! Vadonatúj dalával ismét bebizonyítja, hogy érdemes a trendkövetés helyett saját, külön kis világokat álmodnia a közönségének.

November végén adtunk hírt az énekes Monte Carlo című új daláról és videójáról, most Majsai Gábor kicsit más stílusú és hangvételű Kóborló fény című számát mutatjuk be.



 

 

Majsai Gábor megingathatatlanul hisz abban, hogy egy zenésznek időről-időre meg kell újulnia, repertoárjában ezért soha nem is szerepelt két egyforma dal. Vadonatúj kislemeze is ennek a megújulásnak a jegyében született: semmihez sem hasonlítható dimenziót tár a hallgató elé. Gábort zenei szárnyalásaiban sosem kötötték szabályok és nem igazodott trendekhez.

 

„Minden egyes dalom születésénél az értékteremtés a célom. Most is az a küldetés vezérelt, hogy olyan világba repítsem a hallgatókat, amiben igazán jól érzik magukat. Ami egy nyugodt, békés szigetet jelenthet arra 3 és fél percre, amíg velem tartanak. Úgy hiszem, manapság igen nagy szükség van arra, hogy ebből az őrült, zajos világból kiszakadjunk egy kis feltöltődésre pozitív hangulatú dalokkal. A Kóborló fény megosztásával ezt a fajta motivációt, a minőségi »énidőt« támogatja a közönség” – mondja az előadó.

 

Mi a magunk részéről csak üdvözölni tudjuk a kellemesen lüktető, mégis laza, nyugodt, kicsit Barry White hangzásvilágát idéző új dalt, mert ez a szín igencsak hiányzik a hazai zenei palettáról…


https://www.facebook.com/majsaigabor/