zenesz_logo.png



Majsai Gábor a tőle megszokott hangulatú, igényesen hangszerelt, swinges lüktetésű dallal jelentkezett, melyhez klip is készült, ennek kapcsán kérdeztük az énekest.

m1418 700x.jpg


Fotó: Sós Gábor

 

 

A napokban jelent meg új videokliped Monte Carlo című dalodhoz. Az esős-borongós november jó alkalom a napfényes nyár megjelenítéséhez?

 

Így is mondhatjuk…Mindig öröm felidézni a nyár élményeit.

 

Ez tehát egy saját élményeden alapul?

 

Igen, volt szerencsém egy zártkörű zenei eseményen fellépőként részt venni Nizzában, így adta magát az ötlet, hogy a közeli Monacóban leforgassuk a videó anyagot. Ez tehát egy afféle „élményklip”. Inkább a dal háttereként szolgál, kiemeli magát a zenei anyagot.

 

Ez egy érdekes megállapítás: valóban sokkal hangsúlyosabbá válik zene és szöveg a képi illusztrációkkal, a képek mégis megmaradnak háttérnek a nagyon erős zene „mögött”.

 

Azt hiszem, ez is volt a célunk. Nyilván van a dalnak egy elsődleges jelentése, de mögöttes tartalma is.

 

Fontos számodra, hogy a magas színvonalon megszólaló zenéd még annál is többet mondjon?

 

Nézd, az ember valahogy mindig arra törekszik, hogy a gondolatai így vagy úgy, de átmenjenek a közönség felé. Öröm számomra olyan dalra bukkanni, amely alkalmas erre.

 

Ember Péter zeneszerzővel már több albumon együtt dolgoztál.

 

Így igaz, ennek a dalnak is minden apró részletét együtt dolgoztuk ki, és a klipet is ő készítette. A napokban pedig egy vadonatúj dalom készült el a stúdiójában, amely még az ünnepek előtt megjelenik, és bízom benne, hogy a közönség ugyanúgy szereti majd, ahogyan én magam is.

 

 

 

 

Monte Carlo

Zene: Ember Péter/ Szöveg: Toldi Tamás

CHRISCO Produkció MG04

https://www.majsaigabor.hu/

https://www.facebook.com/majsaigabor