zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
2018 elején lehetett hallani arról, hogy a Dirty Slippers zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár az Oasis és Mike Oldfield producereként nemzetközi hírnevet szerzett George Shillinggel készíti a szólólemezét.

C50A3084-F0E1-413E-A13C-B7C8DDF40849 700x.jpg

 

Most pedig ismét egy világhírű producerrel, Tim Palmerrel készítette el a Nyitva című dalát. Palmer a Bon Jovi, a U2 és David Bowie producereként szerzett komoly hírnevet magának. Számtalan szakmai díj tulajdonosa és Grammy-díjra is jelölték. A magyar média az elmúlt hónapokban hangos Lázár nemzetközi sikerétől, számtalan tévé- és rádió interjút adott az énekes, azonban a Zenész Magazinnak pár további részletet is elárult…

 

 

550x500.jpg

 


„Még általános iskolás gyerekként láttam először Tim Palmer nevét a U2 2000-ben megjelent CD-jén. Akkor határoztam el, hogy mindenképp elérem azt, hogy együtt dolgozhassak vele. Az álom tíz év kemény munka után valóra vált, ezt pedig tudatos építkezés előzte meg. Tíz éve az Egyesült Államokba kaptunk egy meghívást, nagylemezt készíteni, majd három Európa-turnén jártuk végig a kontinenst, a legutóbbi szólódalom, a The Only Thing Angliában is megjelent. Ez mind kellett ahhoz, hogy egy világhírű producer felfigyeljen a munkásságomra. A közös munka olyannyira jól sikerült, hogy a Nyitva dal angol változata, „Wide Open" címmel azonnal el is készült, sőt egy Calidora-val közös duett, a „Mindennél többet ér" című nótát pár napja kaptuk meg Amerikából, Timtől. El vagyunk ájulva a hangzásától!" – mesélte az énekes.

 

 

 


Mi a magunk részéről csak annyit tudunk ehhez hozzátenni, hogy a Nyitva c. dal tényleg nagyon jól szól, és további hazai és külföldi sikereket kívánunk a formációnak.

Dirty Slippers Facebook: https://www.facebook.com/dirtyslippers/