zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Junkies zenekar koncertzenészeként is ismert Czakó Dániel szólóalbuma az Akvamarin címet viseli, dalai éteri hangzású elektro-pop stílusban szólalnak meg, távoli fantáziavilágot idézve.

IMG_4750-001 700x.jpg

 


Czakó Dániel Gravel Shores nevű egyszemélyes projektje tagadhatatlanul az egyik legfurcsább zenei entitás a magyar undergroundban, a zenészt a Junkies-os Szekeres András szólóprojektjének dobosaként, vagy a Svoid, a Karst, Pagan Megalith zenekarokból ismerheti a közönség.

 

„Ahhoz, hogy Gravel Shores névvel, énekesként folytassam, és elkészüljön az Akvamarin lemez, nagy út vezetett. Felbomlott a rövid életű La Ment zenekar, az ottani ötleteket nem akartam veszni hagyni. De egyre-másra készültek új vázlataim is, egy szobában, egyszerű akusztikus gitárral. Valamiféle elégedetlenség vezetett, hogy a rádiós popzenék nem azt hirdetik, nem arról szólnak, amiről szerintem kellene. Ezt követte 5 év tanulással és újdonságokkal teli munka, amiről úgy érzem, megérte. Mert amit mondani szeretnék a dalokkal az embereknek, az így szólalhat meg, ezekbe a hangokba csomagolva” – mesélte Czakó Dániel.

 

 

gscover 500x.jpg

 

 

„Nagyon hálás vagyok érte, hogy a zenekészítés rejtelmeit a Follow the Flow és Pápai Joci producerétől, korábbi zenésztársamtól tanulhattam el. Nélküle ez nem jöhetett volna létre" – magyarázta az énekes. „Ez a lemez egy igazi mérföldkő az életemben, most a dalaim, a mondanivalóm végre elindultak a közönség felé."

 

A lemezbemutató koncert helye és ideje: Budapest, Barba Negra, 2019. november 16.

 

 

Az album már elérhető az ismert zenei streaming oldalakon https://www.youtube.com/watch?v=HrxsRbf6wQ0&list=PLB9V71S_T9e7z_U2wzR8_fWF3obH38-HM&index=2&t=0s valamint a
Spiritside Productions gondozásában CD-n is megrendelhető: https://spiritside.bandcamp.com/album/akvamarin  


Facebook: https://facebook.com/gravelshoresmusic